Top News
412 prikaza

Tajni transkripti: Tuđman upozoravao na islamiste, nisu ga slušali

Naslovnica Expressa
Express
Muslimani žele stvoriti islamsku fundamentalističku državu od Turske do Libije... Tu su Tuđmanovu poruku Amerikanci proglasili idiotskom

Jedinstvena islamska država ustrojena po pravilima šerijata, bombe u Europi, terorizam... Tuđmanove kataklizmičke slike Europe budućnosti, o čemu sve detalje donosi novi Express, kod  Warena Zimmermana, američkog ambasadora u Jugoslaviji, izazvale su mješavinu ljutnje, nevjerice i bijesa...

Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Novi Express otkriva i tko je na crnoj listi SDP-ovaca koju je Zoran Milanović sastavio nadajući se pobjedi. Otkrivamo tko leti iz partije ako Milanović bude ponovo izabran.  

Saznali smo i važne detalje plana Tima Oreškovića, koji je Karamarku nanio nekoliko bolnih poraza a sada jednim okom motri na Sloveniju i posuđuje formulu preko koje je Miro Cerar, kao samonikli političar, preko noći postao premijer. 

Nakon dobijanja podrške Sjedinjenih Država i Njemačke, Orešković sada putuje u Rim, u državnički posjet Papi Franji, koji će mu silovito dići popularnost u Hrvatskoj, ali dati i novu legitimaciju za smione političke planove. 

Novi Express otkriva tko su tvorci i lideri Hrvatske pravoslavne crkve, te s kojim je ciljen ona osnovana. Josip Mlakić piše o velikoj seobi Hrvata, dok Sejo Sexon piše veliki tekst o profesoru Radovanu Karadžiću, pjesniku-čudovištu koje je sanjalo o spaljivanju njegova grada i pretvaranju Sarajeva u hrpe pepela. 

Balerina Reiko Suzuki otkriva kakva su njena iskustva u Zagrebu, Moskvi i Tokiju - i mi konja za trku imamo! - a tu je i velika reportaža kultnog hrvatskog snimatelja pornića. 

Kako to izgleda kod nas? Emir Imamović Pirke piše o cenzuri u Hrvata, ukrajinski velelposlanik govori o aferi s hrvatskim MiGovima dok Francesko Bergamo Rossi otkriva što misli o Madonni i Lopudu. 

Profesor sa FPZ-a Stevo Đurašković otkriva kako neoliberali i neokonzervativci ne biraju sredstva kako bi do kraja ukinuli socijalnu državu, kako u Hrvatskoj tako i u drugdje u svijetu. Novi Express u prodaji je u petak!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.