Top News
465 prikaza

Titovi komunisti užasavali su se ljubavnih afera svojih "drugova"

Tito
Povijesni arhiv
U novom broju tjednika Expressa pročitajte koje su ljubavne afere u vrijeme Titove Jugoslavije uzdrmale Dedinje, tko je s kim ljubovao i tko je misteriozna Zdenka, Titova nevjenčana supruga

Kako iskrsavaju nova svjedočenja i stari dokumenti o povijesti Titove Jugoslavije tako se otkriva sve više otkrivaju pozadine i što se odigravalo iza kulisa.

Brojne ljubavne afere odvijale su se među članovima Partije, na užas šefova kojima su smetale snobovske i skrojevićke veze "drugova" i raznih ljepotica.

Peko Dapčević je tako oženio ljepoticu, balerinu i buržujku, Strambolić je ljubovao sa ženom generala Ljubodraga Đurića, ali i niz drugih nestašnih partijaca se mogu naći u novoj Titovoj biografiji čiji su autori Ivo i Slavko Goldstein.

Novi broj tjednika Express ekskluzivno donosi najsočnije detalje, kako su komunisti tajili afere, koje su bile presudne, tko je s kim ljubovao, kako je Tito utješio šefa Golog otoka nakon što mu je oteo Davorjanku Paunović, koje su afere uzdrmale Dedinje i tko je misteriozna Zdenka, Titova nevjenčana supruga.