Top News
493 prikaza

Titovi komunisti užasavali su se ljubavnih afera svojih "drugova"

Tito
Povijesni arhiv
U novom broju tjednika Expressa pročitajte koje su ljubavne afere u vrijeme Titove Jugoslavije uzdrmale Dedinje, tko je s kim ljubovao i tko je misteriozna Zdenka, Titova nevjenčana supruga

Kako iskrsavaju nova svjedočenja i stari dokumenti o povijesti Titove Jugoslavije tako se otkriva sve više otkrivaju pozadine i što se odigravalo iza kulisa.

Brojne ljubavne afere odvijale su se među članovima Partije, na užas šefova kojima su smetale snobovske i skrojevićke veze "drugova" i raznih ljepotica.

Peko Dapčević je tako oženio ljepoticu, balerinu i buržujku, Strambolić je ljubovao sa ženom generala Ljubodraga Đurića, ali i niz drugih nestašnih partijaca se mogu naći u novoj Titovoj biografiji čiji su autori Ivo i Slavko Goldstein.

Novi broj tjednika Express ekskluzivno donosi najsočnije detalje, kako su komunisti tajili afere, koje su bile presudne, tko je s kim ljubovao, kako je Tito utješio šefa Golog otoka nakon što mu je oteo Davorjanku Paunović, koje su afere uzdrmale Dedinje i tko je misteriozna Zdenka, Titova nevjenčana supruga.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rakionen 23:55 12.Travanj 2015.

    Opet o Titu?