Voices
2626 prikaza

Crveni nosovi nastavljaju misiju preko društvenih mreža

1/2
Možete ih pratiti na našim društvenim mrežama - Facebook, Instagram i YouTube. Redovito objavljuju kratke videe s klaunskim skečevima

Već deset godina misija CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora je ista - vratiti djeci trenutke radosti, igre i bezbrižnosti, te osobama u teškim i kriznim situacijama vratiti osjećaj sreće i optimizma.

Zbog epidemije koronavirusa u ovom periodu ne mogu posjećivati djecu u bolnicama niti starije osobe u domovima. Sa sigurne udaljenosti nastavljaju misiju i donose osjećaj radosti i smijeha svoj djeci koja se sada nalaze u otežanim okolnostima, a njihovim roditeljima trenutak predaha i olakšanja.

 | Author:
Možete ih pratiti na našim društvenim mrežama - Facebook, Instagram i YouTube. Redovito objavljuju kratke videe s klaunskim skečevima, a svaki utorak, četvrtak i subotu od 15:30 do 15:50 putem Facebook Live-a imate priliku družiti se s klaunovima jer - s klaunom nisi sam. 

Dijelite sadržaj koji vas je razveselio i uljepšao vam dan, dijelite ga s vama dragim osobama - jer smijeh pomaže.

Trenutačno rade na tome da preko svojih suradnika u bolnicama omoguće izravno online druženje klaunovadoktora s djecom u bolnicama.  

Primili su puno pozitivnih reakcija i komentara poput ovih: „Za ova vremena kada klaunovidoktori ne mogu posjetiti bolnice, super način za uveseliti sve.“, „Djeca presretna, smiju se.“, „Odlično ljudi, samo naprijed“. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:21 03.Lipanj 2020.

    Pozivnica u Sеx Club ––– w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar SharonQV84
    SharonQV84 22:25 31.Svibanj 2020.

    Вok! Мolim vаs, glаsajte zа mоje егotskе fotogrаfije nа mоjoj stгanici – w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:12 31.Svibanj 2020.

    Sharon, 32. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b