Znanost
272 prikaza

S ovim malim trikom nestat će bol u vašim leđima

Spavanje i buđenje
Thinkstock
U krevetu provodimo trećinu života. Jeli doista vrijedno riskirati vlastito zdravlje jer već godinama spavate na starom i potrošenom madracu?

Svako jutro budite se s glavoboljom, bolnom kralježnicom, mrzovoljni i napeti. A sve je to rezultat lošeg i nekvalitetnog spavanja. Poboljšajte si život i otiđite u Metro gdje su madraci na akciji.

Jako je važno da oni trenuci kad se odmaramo budu kvalitetni.

U krevetu provodimo trećinu života. Jeli doista vrijedno riskirati vlastito zdravlje jer već godinama spavate na starom i potrošenom madracu? 

Koliko god je u današnje vrijeme teško si priuštiti bilo što osim onog osnovnog novi madrac bi sigurno bila najpametnija stvar koju možete učiniti za sebe.

To bi sigurno rezultiralo zdravim i mirnim snom bez boli koju osjećate svako jutro kad se dižete iz kreveta. Ne zaboravite, dugoročne posljedice lošeg spavanja su povećano lučenje hormona stresa, razdražljivost, nizak prag tolerancije, bezvoljnost, manjak pažnje, povećanje pogrešaka.. 

Sigurno ne želite da vam se sve to događa samo zato što smatrate da madrac nije najvažnija stvar u životu i ne želite ga promijeniti. Sad je prava prilika jer su u Metrou na akciji madraci hrvatske proizvodnje

Fairline madrac s oprugama u svim dimenzijama hrvatski je proizvod, jako kvalitetan po odličnoj cijeni. Isplati se otići do Metroa vidjeti ga i isprobati

Fairline madrac | Author: Metro Metro

Madrac H-LINE pojačan je poliuretanskom pjenom debljine 4 cm, a tkanina na njemu je negoriva. Također ga možete kupiti u svim dimenzijama. Ne zaboravite, spavanje je jedini prirodni način regeneracije!

Madrac H-LINE | Author: Metro Metro

Kad ste već odlučili kupiti madrac šteta je propustiti sniženje od 40 posto na nepromočive plahte. Štite od vlage,antibakterijske su, propuštaju zrak...

Nepremočiva Jogi plahta | Author: Metro Metro

Plahte Jersey 1+1 gratis odlična su prilike jer za cijenu jedne dobijete dvije a birate u kojoj boji ih želite.

Plahte Jersey | Author: Metro Metro

Saznajte više na http://www.metro-cc.hr/