Ekonomix
101 prikaza

E-commerce: Kupnja ili online kupnja pitanje je sad?!

24sata donosi panel diskusije #MARKETING koje se bave aktualnim temama iz svijeta marketinga, medija i komunikacija, a namijenjene su svim zaljubljenicima u digitalne trendove iz business svijeta

E-trgovina razvija se godinama i mijenja perspektive poslovanja i tržišta. Prema globalnim izvještajima, e-trgovina će do kraja godine činiti gotovo 20% globalne maloprodaje, u odnosu na samo 10% prije pet godina.  

U posljednje dvije godine uslijed epidemije korona virusa i mjera distanciranja, online trgovina doživjela je pravi boom, a ponašanje potrošača se značajno promijenilo. 

Kako organizirati web shop koji je korisnički orijentiran, transparentan, autentičan i lako dostupan te kako stvoriti povjerenje i naviku kupovine, temeljna su pitanja s kojima se susreću e-commerce stručnjaci. Možemo reći da istovremeno, nikada nije bilo toliko prilika u prostoru e-trgovine, kao da ni nikada nije bilo toliko kompetitivno. 

Niz je izazova s kojima se marketingaši susreću, kao na primjer zaoštravanje konkurencije, povećanje troškova oglašavanja, smanjenje učinkovitosti kampanja, problemi u opskrbnim lancima i slično. 

Panel diskusija o e-trgovini u Hrvatskoj 

24sata donosi edukativnu platformu #MARKETING. Svaki mjesec donosimo panel diskusije namijenjene marketinškim, medijskim i komunikacijskim stručnjacima, osobama zaposlenim u marketinškim odjelima te vlasnicima malih i srednjih poduzeća. 

Cilj projekta je razmjena iskustava, povezivanje i približavanje trendova i poslovnih praksi, a prvi u nizu panela otvorit ćemo aktualnom temom, e-commerce. 

Koji su prvi koraci za nekoga tko želi imati webshop? Kako izgraditi profitabilan posao na internetu? Koji su najveći izazovi e-trgovine danas? Koji se proizvodi i usluge uspješno prodaju online? Kakva je budućnost e-trgovine? Koji su najučinkovitiji načini promocije e-trgovine?

Pitanja je puno, a odgovore ćete imati priliku čuti od uspješnih online trgovaca i menadžera jednih od najvećih internetskih trgovina u Hrvatskoj na prvom #MARKETING panelu.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.