Ekonomix
878 prikaza

Ljetovanje u Grčkoj za manje od 100 eura, za Tursku cijene pale i do 50 posto

Grčka plaža
Thinkstock
Turska je ove godine značajno jeftinija nego ranije, aranžmani su za neka od mhjesta jeftiniji nego prošle sezone i do 50 posto

Najtraženija destinacija za ljetovanje u predsezoni za građane Srbije i dalje je Grčka, kaže direktor nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije - YUTA Aleksandar Seničić.

Predsezona, kako kaže, za sada protječe dobro i nema problema niti žalbi turista, piše Poslovni.hr.

"Ne očekujemo veće probleme, YUTA je ove godine izašla prvi put s garancijom putovanja za agencije, obavit ćemo i monitoring, a dostupni smo putnicima za svaku pomoć ukoliko zatreba”, kaže Seničić za Tanjug, a prenosi b92. 

Turska, kako kaže, ove godine bilježi najveći pad.

“Ali bez obzira na to i dalje postoje organizirani polasci i za sve one koji su rezervirali smještaj, sve ostaje isto”, kaže Seničić. 

On je dodao da je Turska ove godine značajno jeftinija nego ranije i da su aranžmani za neka od mjesta jeftiniji nego prošle sezone i do 50 posto. Manje je zainteresiranih i za Egipat i Tunis.  Kako je dodao, Bugarska, Crna Gora, Italija i Španjolska bilježe blagi rast kada je u pitanju interes građana, u odnosu na prošlu sezonu. 

Više pročitajte OVDJE.

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.