Ekonomix
866 prikaza

Zuckerberg je svaki dan u životu zaradio 4.4 milijuna dolara

Mark Zuckerberg
Press Association/PIXSELL
Pored Zuckerberga postoje još samo dvije osobe na svijetu koje su svakog dana u životu zaradile više od tri milijuna dolara po danu

Mark Zuckerberg je u subotu napunio 32 godine, a osim rođendana imao je još nekoliko razloga za slavlje. S bogatstvom koje se procjenjuje na 51.8 milijardi dolara Zuckerberg je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. 

No, obzirom da je jedan od najmlađih milijardera, Zuckerberg je svaki dan, od kada se rodio, zaradio više nego bilo koja druga osoba na svijetu.

Točnije, prema izračunima CNBC-a, Zuckerberg je od svog prvog rođendana do danas u svakom danu zaradio 4.4 milijuna dolara. Naravno, postoji puno više načina kako izračunati nečiju vrijednost, ali primjer Marka Zuckerberga govori koliko puno mogu zaraditi giganti današnjeg biznisa.

Bill Gates, najbogatiji čovjek na svijetu, do svoje 60. godine svaki je dan zaradio 3.5 milijuna dolara. Jeff Bezos, vlasnik Amazona, svaki dan je zaradio 3.3 milijuna dolara, s tim što se njegov dnevni prosjek dramatično povećao od prošle godine. Zanimljivo je da su njih troje jedini koji su svaki dan svog života zaradili više od tri milijuna dolara.

Dvojac iz Googlea, Sergej Brin i Larry Page dnevno su zarađivali 2.3 milijuna dolara, Amancio Ortega, osnivač i vlasnik Zare 2.4 milijuna, a Warren Buffett 2.2 milijuna dolara dnevno.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.