Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
stara narodna poslovica....tko se mača lati, od mača će i umrijeti...što je ISLA.a radila sa svojim zarobljenicima, to im se sada vraća....bili su hrabri i bahati, kako sada izgledaju jadno, što ne može biti jadnije, gori su od njihovih žrtava...
bilo kuda partizani svuda. sve se mijenja samo"covjek"nikada. SVI ce opravdati svoje jer eto"sto su tek oni drugi radili. kod nas su prvo oni ustaski"partizani"lesili komuniste.onda su komunisticki partizani u"opravdanom"gnjevu priredili onima prvima"uzvratni mec", onda su srbi 91 odlucili malo"poravnati"racune ... prikaži još! pa smo onda i mi odlucili da ne zaostanemo bas previse za njima."mi"(svi mi na svijetu) uvjek imamo"opravdan"razlog za odmazdu jer oni su"ipak bili puno gori". sve u svemu kim baci koju
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vi ste stoka senzacionalisticka i lazljiva. Nista se ne vidi. Pusite kurac i vi vas express.
Nazalost, nista se ne vidi.
stara narodna poslovica....tko se mača lati, od mača će i umrijeti...što je ISLA.a radila sa svojim zarobljenicima, to im se sada vraća....bili su hrabri i bahati, kako sada izgledaju jadno, što ne može biti jadnije, gori su od njihovih žrtava...
bilo kuda partizani svuda. sve se mijenja samo"covjek"nikada. SVI ce opravdati svoje jer eto"sto su tek oni drugi radili. kod nas su prvo oni ustaski"partizani"lesili komuniste.onda su komunisticki partizani u"opravdanom"gnjevu priredili onima prvima"uzvratni mec", onda su srbi 91 odlucili malo"poravnati"racune ... prikaži još! pa smo onda i mi odlucili da ne zaostanemo bas previse za njima."mi"(svi mi na svijetu) uvjek imamo"opravdan"razlog za odmazdu jer oni su"ipak bili puno gori". sve u svemu kim baci koju
loša kamera i montaža pa se ustvari ništa zanimljiva ne vidi