Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zivim u Svedskoj od 2001. Istina je da je pucnjava sve vise to jest u Stockholmu Göteborg i Malmö. u vecini slucajeva radi se o obracunima razlicitih grupa. Recimo ovdje malo sjevernije gdje ja zivim. Grad od 100.000 stanovnika u ... prikaži još! mojih 17 godina ovdje svega je bilo JEDNo ubojstvo. A ta prica o no go zonama je obicna izmisljotina.
i dalje sam misljenja da onima koji bjeze od rata treba pomoci, medutim europa je u taj posao krenula vrlo nespremno. nije postojao nikakav mehanizam za filtriranje pa je u europu uslo i puno smeca. slijedeci problem je to sto ... prikaži još! su mehanizmi vracanja na polaziste previse komplicirani. to bi trebalo krajnje pojednostaviti: radis probleme odmah pedala, pretjeras - zatvor pa kada odgulis pedala. popis takovih sa slikicama da vise nigdje ne ude u eu
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čemu čuđenje? Jako dobro znamo tko je za to odgovoran, tko je odgovoran za to da je Švedska postala No1 država po broju silovanja i ostalom kriminalu.
Zivim u Svedskoj od 2001. Istina je da je pucnjava sve vise to jest u Stockholmu Göteborg i Malmö. u vecini slucajeva radi se o obracunima razlicitih grupa. Recimo ovdje malo sjevernije gdje ja zivim. Grad od 100.000 stanovnika u ... prikaži još! mojih 17 godina ovdje svega je bilo JEDNo ubojstvo. A ta prica o no go zonama je obicna izmisljotina.
fake news..ne postoje no go zone ..svedska je među najsigurnijim zemljama svijeta
i dalje sam misljenja da onima koji bjeze od rata treba pomoci, medutim europa je u taj posao krenula vrlo nespremno. nije postojao nikakav mehanizam za filtriranje pa je u europu uslo i puno smeca. slijedeci problem je to sto ... prikaži još! su mehanizmi vracanja na polaziste previse komplicirani. to bi trebalo krajnje pojednostaviti: radis probleme odmah pedala, pretjeras - zatvor pa kada odgulis pedala. popis takovih sa slikicama da vise nigdje ne ude u eu
Zar su prevoditelji s engleskog i urednici toliko skupi?