Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me odakle njima pravo tražiti snimke naših ljudi koji su bili na koncertu u našoj državi, što si oni umišljaju ,HRVATSKA je samostalna država i kao takva je ušla u EU ,a EU nije austrougarska , kod nas je ... prikaži još!s je naše pravosuđe zaduženo za naše ljude i njihove postupke u našoj državi ,a nenjjihovo pravosuđe ,da li to oni pokušavaju isto ono što su si i Srbi umislili, neće to proći gospodo ,niste vi nama pravno nadređeni
Tako je brsvo Austria nek velicaju ustase u Bosni kod Nas to je povik za obranu hrvatske ma Koji idioti taj povika je Trebalo davno zabranit tupson pocinje koncert za Dom povikom taj koncert je tomasevic trebalo zabranit jer ,mnogi ... prikaži još!gi dolaze velicat krepanu ndh
Konju nepismeni ti veličas Tita proglasenog diktatora a ja ne veličam nikoga ja sam samo Hrvatski Patriot i žalosno je da su ljudi ginuli za slobodnu nam Hrvatsku .....a da danas nesmijes jasno i glasno reci da si Hrvat nego ... prikaži još!o takvi skotovi ko ti imaju veca prava s zastavom od govneta Tita koju si ti nabiješ u šupak
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanima me odakle njima pravo tražiti snimke naših ljudi koji su bili na koncertu u našoj državi, što si oni umišljaju ,HRVATSKA je samostalna država i kao takva je ušla u EU ,a EU nije austrougarska , kod nas je ... prikaži još!s je naše pravosuđe zaduženo za naše ljude i njihove postupke u našoj državi ,a nenjjihovo pravosuđe ,da li to oni pokušavaju isto ono što su si i Srbi umislili, neće to proći gospodo ,niste vi nama pravno nadređeni
Niti mogu traziti, niti ce dobiti Malo je to i za vas neozbiljno
Tako je brsvo Austria nek velicaju ustase u Bosni kod Nas to je povik za obranu hrvatske ma Koji idioti taj povika je Trebalo davno zabranit tupson pocinje koncert za Dom povikom taj koncert je tomasevic trebalo zabranit jer ,mnogi ... prikaži još!gi dolaze velicat krepanu ndh
Tvoje ime govori tisuću riječi ...ljubitelj govnara Tita i duginih boja ...
Sigurno od pokojnog pradjede dobivas partizansku mirovinu i imas stan u centru ZG
Javio se bosanac govnar pavelicev
Imas laznih branitelja pa ih pitaj Jesi vikao za tupsona spreman
Ti si očigledno glup ..tup i neupotrebljiv ...J.e.b.o te govnar Tito u usta
Tebe pavelic i thompson mamute zivio.drugbtito
Konju nepismeni ti veličas Tita proglasenog diktatora a ja ne veličam nikoga ja sam samo Hrvatski Patriot i žalosno je da su ljudi ginuli za slobodnu nam Hrvatsku .....a da danas nesmijes jasno i glasno reci da si Hrvat nego ... prikaži još!o takvi skotovi ko ti imaju veca prava s zastavom od govneta Tita koju si ti nabiješ u šupak
Nabij i pavelica bosancerosu kukavoica Koji j pobjegao kao I dimnjacari idi bujanecu u krevet cobane
Ma mogu nam oni lagano popucat spolovilu!!
Zabranit austriji ljetovat u hr