360°
63981 prikaza

Austrijanci traže snimke s Thompsona, zbog ZDS prijeti teška kazna 18.000 Hrvata?!

Komentari 36 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • benykrapina 08:07 18.Srpanj 2025.

Austrijanci guraju nos de netreba....šta ih boli tuki za hr......

• martin1981 08:48 18.Srpanj 2025.

Dokle got se u Hrvatskoj veliča diktator Tito ...bit ce i za dom spremni ...a ovi ẓ̌elimiri i velimiri sta komentiraju neka se drze svoga a nase nek ne diraju ...da nebi opet bila traktorijada

• ZagrebTakImamTeRad 09:29 18.Srpanj 2025.

Niko ti ne veliča Tita, a dok si ti bežal u skloništa za vrijeme rata ja sam ratovao za Hrvatsku, ali ne za hrvatsku gdje se vraća u drugi svjetski rat i kopa po starim ranama, nego novu, slobodnu, u ... prikaži još! kojoj svatko može reći svoje mišljenje i biti svoj, i voljeti domovinu!

• martin1981 19:20 18.Srpanj 2025.

Tebi Hvala sto si se borio i moji u kuci su svi bili u ratu al cim to javno istices nisi ti toliko proso kolko pises...Velica se u sred Zagreba Trnjanski krjesovi pa nije to po novinama ....a mi mladi ... prikaži još! uvijek ZA DOM SPREMNI BITI JER BI SE SVE MOGLO PONOVITI

• BESTpartizan 14:00 29.Srpanj 2025.

Pico velicat krepanu ndh se ne smije europska unija spustila na dno zato zini thompsonu

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.