Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dokle got se u Hrvatskoj veliča diktator Tito ...bit ce i za dom spremni ...a ovi ẓ̌elimiri i velimiri sta komentiraju neka se drze svoga a nase nek ne diraju ...da nebi opet bila traktorijada
Niko ti ne veliča Tita, a dok si ti bežal u skloništa za vrijeme rata ja sam ratovao za Hrvatsku, ali ne za hrvatsku gdje se vraća u drugi svjetski rat i kopa po starim ranama, nego novu, slobodnu, u ... prikaži još! kojoj svatko može reći svoje mišljenje i biti svoj, i voljeti domovinu!
Tebi Hvala sto si se borio i moji u kuci su svi bili u ratu al cim to javno istices nisi ti toliko proso kolko pises...Velica se u sred Zagreba Trnjanski krjesovi pa nije to po novinama ....a mi mladi ... prikaži još! uvijek ZA DOM SPREMNI BITI JER BI SE SVE MOGLO PONOVITI
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Austrijanci guraju nos de netreba....šta ih boli tuki za hr......
Dokle got se u Hrvatskoj veliča diktator Tito ...bit ce i za dom spremni ...a ovi ẓ̌elimiri i velimiri sta komentiraju neka se drze svoga a nase nek ne diraju ...da nebi opet bila traktorijada
Niko ti ne veliča Tita, a dok si ti bežal u skloništa za vrijeme rata ja sam ratovao za Hrvatsku, ali ne za hrvatsku gdje se vraća u drugi svjetski rat i kopa po starim ranama, nego novu, slobodnu, u ... prikaži još! kojoj svatko može reći svoje mišljenje i biti svoj, i voljeti domovinu!
Tebi Hvala sto si se borio i moji u kuci su svi bili u ratu al cim to javno istices nisi ti toliko proso kolko pises...Velica se u sred Zagreba Trnjanski krjesovi pa nije to po novinama ....a mi mladi ... prikaži još! uvijek ZA DOM SPREMNI BITI JER BI SE SVE MOGLO PONOVITI
Pico velicat krepanu ndh se ne smije europska unija spustila na dno zato zini thompsonu