Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
'Apsolutno ništa ne želim komentirati na osnovi novinskih članaka. Svatko mora dati odgovore na pitanja koja mu se postavljaju, a ja vjerujem da će ih Milan dati. Opet se kao i pred prošle izbore pojavljuju priče o prijavama i dokumentima ... prikaži još! protiv njega, a te optužbe imaju jednako smisla kao i one da ja tučem ženu', Milanović za Index 10. listopada 2007.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zbog 150 Eur. i litre rakije ja bih trebao citati ovu Ilijadu i Odiseju, ne pada mi na pamet.
'Apsolutno ništa ne želim komentirati na osnovi novinskih članaka. Svatko mora dati odgovore na pitanja koja mu se postavljaju, a ja vjerujem da će ih Milan dati. Opet se kao i pred prošle izbore pojavljuju priče o prijavama i dokumentima ... prikaži još! protiv njega, a te optužbe imaju jednako smisla kao i one da ja tučem ženu', Milanović za Index 10. listopada 2007.
'Bandić jako puno radi, a o stilu neka govore stilisti. Rezultata je mnogo i bit će ih još.' Milanović za Jutarnji list 6. rujna 2008.
Tražim sекs, аli hoćеš li? Uđi оvamo ––– www.kissia.club
Bok! Pоsjetite moju stгanicu u Seх Сlubu – www.kissia.club