Style
14587 prikaza

Detalji kako Beyonce zarađuje, ali i troši bolesno puno novca

Komentari 171 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HelenDO76 15:27 02.Lipanj 2020.

Тгаžitе udiсu s neznаnсem! Sрrеmni za sve eкspеrimente! ––– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

• BESTpartizan 19:44 14.Prosinac 2019.

neće njoj biti teško u životu.

izvidnik1 23:44 12.Svibanj 2020.

bestZločinac, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 10:32 13.Svibanj 2020.

raszubojnice osudujes li zločine hosovaca_?

izvidnik1 11:27 13.Svibanj 2020.

bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 22:06 13.Svibanj 2020.

smradu

izvidnik1 00:33 17.Svibanj 2020.

bestZločinac, smrad ti je bila mama dok ju ja nisam uveo u posao. "živjela" je na tuđim leđima kao i svi komunjare iz vremena totalitarvog režima zločinca tite u zločinačkoj tvorevini jugoslaviji , otimala, krala i lagala a sad fino ... prikaži još! pošteno se prostituira i svojim "radom" zarađuje koricu kruha.

izvidnik1 00:34 17.Svibanj 2020.

...stalno te zaboravljam pitati, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 10:56 17.Svibanj 2020.

zini pederčino

izvidnik1 14:28 17.Svibanj 2020.

bestZločinac, evo zinila je tvoja mama i upravo čeka da joj dam njenu dozu bjelančevina i proteina. Pošto meni popuši besplatno morat će još dvojicu koji plaćaju da ju naguze i eto ti kruh na stolu. Dobar tek ti želim.

izvidnik1 14:33 17.Svibanj 2020.

... nego prije nego pojedeš kruh kiji je tvoja mama tako teško zaradila odgovori na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 19:11 17.Svibanj 2020.

tebe samo pune jna vojnici u obe rupe ozada takoder pederčino

izvidnik1 19:32 17.Svibanj 2020.

bestZločinac, šta kažeš? Sad tvoju mamu pune jna vojnici pune odozada u obadvije rupe?? Zašto lažeš, nema više jna vojnika jer nema više ni zločinačke tvorevine jugoslavije, hvala Bogu a nema više ni zločinca tite. Ma to si ti zamijenio ... prikaži još!io "komšije" i "stričeke", nisu oni "vojska" oni ti samo trpaju mamu za novac kojim ti ona kupi kruh i mlijeko. Dva guženja i ima za jedan kruh, još dva guženja i eto ti litra mlijeka. Tvoja mama se loše guzi, previše je razvaljena, pa ne može više naplatiti.

• BESTpartizan 19:54 17.Svibanj 2020.

pune tebe jer fali ti jna voijska hihihi

izvidnik1 20:45 17.Svibanj 2020.

bestZločinac, opet ti o svojoj mami i kako ju trpaju jna vojnici, shvati, nisu to jna vojnici nego stričeki i komšije. Mama ti se toliko žrtvuje da te nahrani. Stričeki i komšije ju trpaju cijelo vrijeme iako nije baš dobra ... prikaži još! u svom poslu, da bi mogla zaraditi tebi za hranu a ti ih vrjeđaš i zoveš ih zločincima, jna vojnicima. Kako možeš biti tako bezosjećajan? Kaži im "hvala stričeki i komšije što mi trpate mamu".

• BESTpartizan 21:00 17.Svibanj 2020.

ma daj jna je tebe onda mamu iseku i tvoja mama je voljela srbe puno gayu sta je

izvidnik1 21:18 17.Svibanj 2020.

bestZločinac, opet ti o tvojoj mami i jna zločincima kako ju trpaju. Ovo da su ti i seku trpali nisam znao. Nisam uopće znao da imaš seku. Moram vidjeti sa tvojom mamom da i nju uvedem u posao. Možda bude ... prikaži još! bolja, ipak je mlađa ali samo ako nije malodobna.

• BESTpartizan 22:42 17.Svibanj 2020.

moras da razvalis svig decka hasanbegiovica

izvidnik1 00:18 18.Svibanj 2020.

bestZločinac, slobodno ti razvali svoga dečka ali zar nisi rekao da je on taj koji daje a ti primaš u toj vezi? U svakom slučaju samo se vas dvojica razvaljujte, manja mogućnost da će se nastaviti loza ljubitelja zločinaca. Tek ... prikaži još! toliko da te pitam, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 14:04 18.Svibanj 2020.

razvalio te fr delas pederčino 15 5 1945

izvidnik1 22:03 18.Svibanj 2020.

bestZločinac, opet nisi shvatio, nije tvoju mamu nitko drugi razvalio nego tvoji komšije i stričeki. Pitaj mamu, ona zna tko ju je razvalio. Usput joj reci neka dođe na onu adresu u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI po novu ... prikaži još! količinu proteina i bjelančevina. Možda joj čak sredim još koju "gažu" sa ovim iz zatvora. Neka se ljudi malo poigraju sa njom. Bit će tebi za kruh i mlijeko a možda ti kupi i lijekove za mentalno zaostale.

• BESTpartizan 22:53 18.Svibanj 2020.

ddalmacija nije hrvatska a ti di troši marku skeju dok ne poludis hihihi luzercino usžtaska ZIVIO DRUIG TITO LEKA ĐIDO

izvidnik1 02:25 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, nisi pročitao u novinama?? Nema više zločinačkog đubreta tite, nema više smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije. Ostala HRVATSKA DRŽAVA, SLAVONIJA, DALMACIJA, ZAGORJE, PRIGORJE, PODRAVINA, POSAVINA, SLAVONIJA, BARANJA, ISTRA, MEĐIMURJE, LIKA, BANIJA, KORDUN, DUBROVNIK. Sve je to HRVATSKA. Ako nije HRVATSKA ... prikaži još! DALMACIJA pa čija je čmeljo neškolovani.

• BESTpartizan 10:24 19.Svibanj 2020.

tito ti je mamu trošio ustaso,, zacepi m,ajmune hrvat nisi nego hercegovac

izvidnik1 11:04 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, ne znam dali ti je taj zločinac i smeće tito trošio mamu i mislim da nije jer je bio impontentan ali komšije i stričeki sigurno jesu, zato i je toliko razvaljena. Ti si školovan u nekoj komunističkoFašističkoj školi za ... prikaži još! retardirane kad neznaš da su i HERCEGOVCI HRVATI i ako ja nisam HRVAT HERCEGOVAC nego sam HRVAT SLAVONAC. Ako nije HRVATSKA DALMACIJA pa čija je čmeljo neškolovani. Možda jugoslavenska? Hahahahahha!!!!!

• BESTpartizan 11:35 19.Svibanj 2020.

uhh mama ti je lijepo pjevala hej slaveni tata ,, ti si đubre smrad ološ hihihihi zatucani majmune pjvat cesti jugoslavijo, ja ti kazem,,,

izvidnik1 13:39 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, napiši da se može povezati, nemoj pisati na komunističkoFašistički način. Dođi čmeljo ili mi daj svoju adresu, ime i sliku pa ću ja doći a u međuvremenu odgovori osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 18:11 19.Svibanj 2020.

zacepi majmune mama ti se smijala 1991 kad je tenk gazi crvenog ficu kad je rekla osijek j ocek

izvidnik1 19:12 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, ma nemoj mi to govoriti, tvoja mama se smijala dok su je guzili u crvenom fići? Koliko se sjećam, ona već je tada naveliko "obrađivala" komšije i stričeke. Morala je, tad se već raspalazločinačka tvorevina jugoslavija pa je morala ... prikaži još! sama zaraditi za život. Već tad nije više mogla živjeti na tuđoj grbači otimajući ....

izvidnik1 19:13 19.Svibanj 2020.

...i kradući kao svaki "pravi komunistFašist". Do tada mi je tvoja mama popušila već desetak puta. Svaki puta kad budeš mamu poljubio sjeti se koliko je kuraca popušila. Svaki poljubac koji daš svojoj majci (a zaslužila je da ju ljubiš ... prikaži još! zbog žrtve koju podnosi zbog tebe) je kao da meni pušiš kurac. Uživaj i redovno ljubi svoju mamu.

• BESTpartizan 19:55 19.Svibanj 2020.

ma daj kako ti je mama pjevala ocek ocek haha

izvidnik1 20:17 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, nisam čuo da je tvoja mama pjevala, rekao sam ti da ne može pjevati punih usta. Probaj ti pjevati dok pušiš kurac svom dečku. Ne znaš pisati a kamo li pjevati punim ustima.

• BESTpartizan 22:17 19.Svibanj 2020.

seljacino krepaj idi nableiburg mrs u pm

izvidnik1 22:40 19.Svibanj 2020.

bestZlolinac, bio sam sa tvojom mamom, zar ti nije pričala? Rekla mi je da će mi pušiti cijelim putem ako ju povedem u Blajburg da se pokloni žrtvama komunističkoFašističkog, zločinačkog, totalitarnog režima.

• BESTpartizan 22:44 19.Svibanj 2020.

pusio di ti 1945 dobro smradu jak si samo izua ekrana luzeru zabavljas me dobro... pisa ti na bleiburg ustaso,,,hjahaha kmecis još pickice

izvidnik1 22:51 19.Svibanj 2020.

bestZločinac, samo ti slobodno odgovori na postavljeno pitanje, pa nije ti ovo komunističkoFašističko, totalitarna, titina zločinačka tvorevina jugoslavija. Ne smije te nitko dirati, ne boj se tite, crko je i već strunio. Postao je ono što je cijeli život bio, ... prikaži još! đubre. Odgovori, ja ću te braniti, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 10:37 20.Svibanj 2020.

đubre popij tableticu

izvidnik1 19:22 20.Svibanj 2020.

bestZločinac, ne mora tvoja mama piti tabletice da ne bi zatrudnila. Ona se može trpati koliko želi. Kad je tebe rodila otišla je i izvadila jajnike jer ne želi da joj se dogodi da rodi još jednu grešku prirode kao ... prikaži još! što si ti. Tvoja sestra je

izvidnik1 19:23 20.Svibanj 2020.

.... rekla da bi htjela roditi jednog pravog HRVATA pa postoji mogućnost da ju oplodim. Hoće to jer se želi iskupiti za kako ona kaže "brata luđaka, ljubitelja zločinca tite i zločinaca partizana" ona svaki puta kad svršava viče POZDRAV ... prikaži još! MOJOJ HRVATSKOJ DOMOVINI!!!! Odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 19:48 20.Svibanj 2020.

uhhhhh tvoja mama lijepo pjeva partizanske pjesme pozdravi je,, ti hrvat nisi nego bosanac a trece da ti đubre kazem doci ce tebi partizani pićko trcat ces do austerije.... tito je bio heroj , papak uzvidnik shut up

izvidnik1 19:55 20.Svibanj 2020.

bestZločinac, tito je deseti na ljestvici zločinaca i odgovoran je za smrt oko 1 172 000 ljudi na području zločinačke tvorevine jugoslavije. Što prije to shvatiš manje će te boljeti tvoja glupost.

• BESTpartizan 20:55 20.Svibanj 2020.

ope ti kazen poklopim te brzo to ga je proglasio bujanec tito je za mene megaveličina predsjednik kakvog necemo imat,,,, ozbiljno da nijr 500 milijuna ljudi kao sta kaze čičak haha ajde hrvatino zacepi

izvidnik1 00:41 21.Svibanj 2020.

bestZločinac, nemoj gledati Bujicu i Bujanca nego proguglaj malo "deset najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća". To kakvo je tvoje ili moje mišljenje ili mišljenje Bujanca ili Milanovića je nebitno. To sam ti davno rekao. Činjenice, dokazi, istraživanja i istina su bitni. ... prikaži još! Tvoji osjećaji nisu bitni, možeš ....

izvidnik1 00:42 21.Svibanj 2020.

..... osjećati što god želiš jer je sad sloboda i demokracija ali to ne znači da si u pravu. Mene uopće ne zanima tvoja osuda komunističkih ili ustaških zločina i zločinaca. Ja sam te pitao dali osuđuješ SVE , BAŠ ... prikaži još! SVE ZLOČINCE I ZLOČINE, bez obzira tko ih je počinio i zašto. SVE ZLOČINCE I ZLOČINE.

• BESTpartizan 10:53 21.Svibanj 2020.

koji doksazi tupino tito je špobjedio fašiste u 2 svj ratu a ti kmeci kolio hoces nijeda zloičin mu nitko ne moze prišiti a ti kmeci kme kme ponovio sam ti davno necu se ponavlojat vise ,,,

izvidnik1 11:23 21.Svibanj 2020.

bestZločinac, zar si toliko glup i pored toliko dokaza i istraživanja mene pitaš za dokaze. Proguglaj malo po internetu "deset najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća". Ali svakako me ne zanima tvoje mišljenje o tome dali je ili nije tito zločinac. Pitao ... prikaži još! sam te o zločinima općenito. Znači, osuđuješ li SVE , BAŠ SVE ZLOČINCE I ZLOČINE, bez obzira tko ih je počinio i zašto. SVE ZLOČINCE I ZLOČINE. Razumiješ?

• BESTpartizan 18:45 21.Svibanj 2020.

tito nije zločinac usuti majmune ,tita je cjrbnio cijeli svijet

izvidnik1 19:40 21.Svibanj 2020.

bestZločinac, proguglaj malo o najvećim zločincima u dvadesetom stoljeću ali meni nije bitno tvoje mišljenje iq dali je ili nije zločinac. Mene zanima da odgovoriš na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 19:53 21.Svibanj 2020.

glup si hihi zacepi bolje ti je

izvidnik1 21:56 21.Svibanj 2020.

bestZločinac, glup ti je tata hihihi a što se tiče čepljenja možeš pitat mamu i sestru jesu li dobro začepljene. titu zločinca je svijet postavio na listu najvećih zločinaca svijeta u dvadesetom stoljeću. Cjenili su ga zločinci veći od njega ... prikaži još! i oni kojima je lizao guzicu dok je putovao po svijetu na račun ugnjetavanog naroda.

• BESTpartizan 22:36 21.Svibanj 2020.

cigane ustaski zacepi,, idina goli otok smradu nije bio zločinac kao krivousti 200 predsjednika mu doslo na sprovod ine kaki majmune ustaski

izvidnik1 00:44 22.Svibanj 2020.

bestZločinac, tebi još uvijek Nije jasno da me tvoje mišljenje i tvoji osjećaji o tom zločincu ne zanimaju. Jedino pitanje koje ti postavljam a ti ne odgovaraš je osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i ... prikaži još! zašto počinio. Na to pitanje .....

izvidnik1 00:45 22.Svibanj 2020.

..... ne odgovaraš jer ti je jasno da time osuđuješ i svoje ljubljene zločince partizane koji su vršili zločine po nalogu i odobrenju zločinca tite u ime zločinačke komunističkoFašističke ideologije u svrhu stvaranja komunističkoFašističkog totalitarnog režima u zločinačkoj tvorevini jugoslaviji....

izvidnik1 00:51 22.Svibanj 2020.

... Da si ti uvjeren u nevinost tite, partizana i komunista i totalitarnog režima u jugoslavijida i bi osudio SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio ali ti u stvari znaš da su oni činili, ... prikaži još! zapovjedali, odobravali, planirali i provodili zločine pa zato i ne osuđuješ SVE zločince i zločine.

• BESTpartizan 10:15 22.Svibanj 2020.

pederčino jebem ti matr retardiranu,,, da je tito ziv danas bi ti smece klesalo kamenje na golom otoku mrs krepano ustasko đubre,, zini pisam ti usta

izvidnik1 11:35 22.Svibanj 2020.

bestZločinac, eto i sad si sam priznao zločine koje je provodila komunistički totalitarni režim po nalogu zločinca tite i njegovih poltrona i zločinaca partizana i komunjara. ....

izvidnik1 11:36 22.Svibanj 2020.

....Drugo, nikad se nisam tvojoj mami upišao u usta, samo sam joj spermu prskao u grlo. Dobro, par puta se malo zagrcnula jer je bila halapljiva i previše duboko povukla. Uvijek joj govorim da treba prvo u usta primiti spermu ... prikaži još!u a onda polako gutati. Ima vremena naučit će, dugo vremena ću ja nju snabdjevati spermom. Ne brini ima i za sekicu. Kad dolazi ujna?

• BESTpartizan 11:43 22.Svibanj 2020.

to nisu zločini jer su toi tvoji doli fašistikoje veličaš,, ma daj ustao ponasas se kao dijete mamna te okotila retardiranog shvaCAS?u dalmaciji bi ti dobio pićki ne bi se dobro proveo ustaso, idi veličaj pavelića umadrida mogu ja vreijedat ... prikaži još!dat voju mamicu koja je mokrila po hrv zastavi haha pozdravi je ne voli ni ona krvatsku

izvidnik1 14:02 22.Svibanj 2020.

bestZločinac, ti si potpuno i nepopravljivo glup. Nisam nikada a i neću veličati niti jednog zločinca ili negirati zločine, nisam kao ti dvoličan, nemoralan i nemam dvostruka mjerila. Ti se slobodno pojavi na adresi koju sam ti dao u srcuHRVATSKE ... prikaži još! DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI, imaš moju sliku inznaš moj nadimak po kojem me svi poznaju. Dođi i pokaži mi kako bi se proveo da sam u HRVATSKOJ DALMACIJI. pa HRVATSKA DALMACIJA je razvalila jugoslaviju blento

• BESTpartizan 17:58 22.Svibanj 2020.

dođi na vis pussy i vikni za dom spremni,,tvoj adresa je kukavbica sam ja ,,zaudaras vepru

izvidnik1 21:22 22.Svibanj 2020.

bestZlolinac, na HRVATSKI OTOK VIS? pa odande su HRVATSKI BRANITELJI potapali zločinačku jna mornaricu. Hoćeš li i ti biti tamo? Postavi svoju sliku da te mogu prepoznati i reći ti u lice čmeljo da je tito đubre, smeće i zločinac ... prikaži još!c pa da vidim što ćeš napraviti. Povedi i dečka.

• BESTpartizan 21:32 22.Svibanj 2020.

hrvatski jadnitelji to su ti jebac????? smradu ti siu obicna kukavica,, napiš ime i prezime ako imas muda asli ne mouzes jer si onbocni ncestni ustascic,,,, čmeljo te okotio,, tito je bog i on ti mamu troši ustasku

izvidnik1 21:59 22.Svibanj 2020.

bestZločinac, vidiš moju sliku, znaš moj nadimak po kojem me svi znaju na adresi koju sam ti dao a koja se nalazi u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI. A gdje je tvoja slika, tvoja adresa, tvoj poznati nadimak ili ... prikaži još! kako ti kažeš "napiši ime i prezime"? Ostalo ti to sve u zločinačkoj tvorevini jugoslaviji zajedno sa hrabrošću? Dođi čmeljo ili mi daj svoju adresu, ime i sliku pa ću ja doći. Nema više đubreta zločinačkog tite.

• BESTpartizan 22:21 22.Svibanj 2020.

smradu ne da mi se natezat s tobom, imas hrvatsku lopovsku drzavu izuivaj cmelj jedan jebo te zločinac pavelić.,...ti se nalazis u rupi stakorskoj,,

izvidnik1 01:46 23.Svibanj 2020.

bestZločinac, da imam HRVATSKU DRŽAVU i živim u srcu HRVATSKE DALMACIJE a što je najbolje nema zločinačkog smeća tite, nema zločinačke, smrdljive tvorevine jugoslavije. Gdje ono ti živiš?

• BESTpartizan 09:41 23.Svibanj 2020.

ustaso smiri se 1945 ti je dala pobjedu nema vise tvog krovpusto zločinca,, smradu ti zivois u misjopj rupi, balavce glupi haha majmune jedi bananu

izvidnik1 16:02 23.Svibanj 2020.

bestZlolinac, sa 1945 nemam nikakvu poveznicu, meni je pobjedu donijela HRVATSKA VOJSKA I POLICIJA kad je srušena zločinačka , smrdljiva tvorevina jugoslavija. Živim u HRVATSKOJ DRŽAVI koja postoji i uživam u njoj, dok zločinačke, smrdljive tvorevine jugoslavije i zločinačkog đubreta ... prikaži još! tite nema više ni u mišjoj rupi. Rekao sam ti da ti neću jebat mamu, šta si dosadan, ona mi samo puši. Previše je razvaljena pa nema zadovoljstva ali zato odlično puši ali zato ti sekicu redovno trpam.

• BESTpartizan 17:26 23.Svibanj 2020.

ma opet mali pederčić se raspizdio sredila je tebe jugoslavija u guzu davno zato sada kmecis hercegovče,,,, mama ti je dobro rekla bez juge nema zivota pozdrabvi je i jna vojnici je pozdravljaju,,,

izvidnik1 23:51 23.Svibanj 2020.

bestZločinac, Pa ne kmečim ja za njom usranom jugom, nego ti čmeljo. Šta kažeš? Gdje je ono juga sada? Hahahaha, isto gdje i smrdljivi zločinac tito. Neeema ih višeee, raspali su se. Možeš me zvati kako hoćeš samo me nemoj ... prikaži još! nazivati jugoslavenom, komunistom, partizanom a pogotovo ne titom, tu sramotu ne bi mogao preživjeti.

• BESTpartizan 09:32 24.Svibanj 2020.

partizani ti djeda ubili

izvidnik1 13:30 24.Svibanj 2020.

bestZločinac, moj djed je doživio i dočekao raspad smrdljive, zločinačke tvorevine jugoslavije i rađanje slobodne HRVATSKE DRŽAVE.

JenniferWE92 10:06 03.Lipanj 2020.

Bok! Pоsjеtitе moju strаnicu u Seх Clubu – w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

DeborahNE83 11:08 02.Svibanj 2020.

Kimberly, 26. w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­Lo︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

LauraLN87 15:54 01.Lipanj 2020.

Žеlitе lеžeгni sеks? Мojа maca vаm je nа гаspolаgаnju! Оvdje pronađite moj рrоfil s tеlеfоnskim bгоjеm ––– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.