Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Cica, bašsam se slatko nasmijao, prije spavanja. Express stvarno piše gluposti, ili služi frustriranim osobama da se iživljavaju u sijanju mržnje. Ako se više ne javljam, znajte da ne čitam više ni naslove.
Visi, visi... i ne pričaj priče za zadrte Hrvate! 1971.? "Hrvatsko proljeće" i štošta drugo, kojem je učestvovala i moja, nekadašnja mnogo štovana kao profesorica Savka
hhahaha imamo dokument ali samo neznamo koje to napisao i to je samo foto-elaborat Pa i moj kurac je 50 cm dugacak ali imam samo fotoelaborat a nemogu da vam ga pokazem licno original, Pa ljudi kosu ovi sto pisu ... prikaži još!u o ovome i takve gluposti u novinama
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ma da 1971 malo sutra.
Cica, bašsam se slatko nasmijao, prije spavanja. Express stvarno piše gluposti, ili služi frustriranim osobama da se iživljavaju u sijanju mržnje. Ako se više ne javljam, znajte da ne čitam više ni naslove.
Visi, visi... i ne pričaj priče za zadrte Hrvate! 1971.? "Hrvatsko proljeće" i štošta drugo, kojem je učestvovala i moja, nekadašnja mnogo štovana kao profesorica Savka
hhahaha imamo dokument ali samo neznamo koje to napisao i to je samo foto-elaborat Pa i moj kurac je 50 cm dugacak ali imam samo fotoelaborat a nemogu da vam ga pokazem licno original, Pa ljudi kosu ovi sto pisu ... prikaži još!u o ovome i takve gluposti u novinama