Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Visi, visi... i ne pričaj priče za zadrte Hrvate! 1971.? "Hrvatsko proljeće" i štošta drugo, kojem je učestvovala i moja, nekadašnja mnogo štovana kao profesorica Savka
Cica, bašsam se slatko nasmijao, prije spavanja. Express stvarno piše gluposti, ili služi frustriranim osobama da se iživljavaju u sijanju mržnje. Ako se više ne javljam, znajte da ne čitam više ni naslove.
hhahaha imamo dokument ali samo neznamo koje to napisao i to je samo foto-elaborat Pa i moj kurac je 50 cm dugacak ali imam samo fotoelaborat a nemogu da vam ga pokazem licno original, Pa ljudi kosu ovi sto pisu ... prikaži još!u o ovome i takve gluposti u novinama
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Visi, visi... i ne pričaj priče za zadrte Hrvate! 1971.? "Hrvatsko proljeće" i štošta drugo, kojem je učestvovala i moja, nekadašnja mnogo štovana kao profesorica Savka
ma da 1971 malo sutra.
Cica, bašsam se slatko nasmijao, prije spavanja. Express stvarno piše gluposti, ili služi frustriranim osobama da se iživljavaju u sijanju mržnje. Ako se više ne javljam, znajte da ne čitam više ni naslove.
hhahaha imamo dokument ali samo neznamo koje to napisao i to je samo foto-elaborat Pa i moj kurac je 50 cm dugacak ali imam samo fotoelaborat a nemogu da vam ga pokazem licno original, Pa ljudi kosu ovi sto pisu ... prikaži još!u o ovome i takve gluposti u novinama