Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prošlo je dvadesetpet godina od pada Vukovara, pročitala sam puno puta ovo o ne javljanju predsjednika Tuđmana, u kritičnim trenucima, znamo da ne bi mogao učiniti ništa, ali i topla riječ tada je bila nešto. Do kraja života neću moći ... prikaži još! shvatiti zbog čega je tako odlučeno.
Da ,sjećam se tih očajnih apela za pomoć,iz Rijeke sam,nismo se mogli načuditi tome,kako nije reagirao taj gad,zbog njega je i došlo do ovog sranja,a danas mu odaju počesti,i imenuju trgove,jer u Hrvatskoj trebaju samo 200 bogatih familija,uključujući i njegovu..
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
https://www.youtube.com/watch?v=NzgblGDJCbE
da ,to je sto znate ,a ono sto ne znate?
Prošlo je dvadesetpet godina od pada Vukovara, pročitala sam puno puta ovo o ne javljanju predsjednika Tuđmana, u kritičnim trenucima, znamo da ne bi mogao učiniti ništa, ali i topla riječ tada je bila nešto. Do kraja života neću moći ... prikaži još! shvatiti zbog čega je tako odlučeno.
zbog toga sto nisi imao predsjednika nego ratnog profitera
Da ,sjećam se tih očajnih apela za pomoć,iz Rijeke sam,nismo se mogli načuditi tome,kako nije reagirao taj gad,zbog njega je i došlo do ovog sranja,a danas mu odaju počesti,i imenuju trgove,jer u Hrvatskoj trebaju samo 200 bogatih familija,uključujući i njegovu..