Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Šta se to događa sa Uljanikom?! Brodogradilište u kojem se gradila Austro-Ugarska ratna flota? Koje je u to vrijeme zapošljavalo 20000 ljudi. Kroz 90-e i 2000 i slušali smo samo dobre vijesti iz Uljanika. Nisu bilo potrebna nilkakva"restrukturiranja" i " ... prikaži još! " saniranja" ugovarali su se veliki poslovi i sve je štimalo. Kakvi penali?! Pa penali su kazna ako se događa nešto što nije u skaldu sa Ugovorom. Znaći ili se radi o neodgovornom potpisivanju nerealnih ugovora, ili neodgovornoj realizaciji.
Pa ako je clanku vjerovati onda je problem u "privatnom" vlasnistvu Uljanika. Taj privatni vlasnik pogoduje sam sebi "ne"poslovanjem vlastite tvrtke, jer mu je ogromna Jamcevina sigurna u svakom slucaju. Propao ne propao, a taj vlasnik dovodi jos jednog profitera ... prikaži još! "pada" Koncara, kako bi s svojim mnimalnim ulogom u odnosu na jamcevine, osigurao maksimalnu dobit.
Ovu kletu semu im treba srusit, jer ce Hrvatska placat ovim uhljebima do 50-tog koljena. Sve jamcevine se moraju povuc.
Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, savjetovat ću vam da se obratite tvrt
Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, lindamooreloans@gmail.com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Šta se to događa sa Uljanikom?! Brodogradilište u kojem se gradila Austro-Ugarska ratna flota? Koje je u to vrijeme zapošljavalo 20000 ljudi. Kroz 90-e i 2000 i slušali smo samo dobre vijesti iz Uljanika. Nisu bilo potrebna nilkakva"restrukturiranja" i " ... prikaži još! " saniranja" ugovarali su se veliki poslovi i sve je štimalo. Kakvi penali?! Pa penali su kazna ako se događa nešto što nije u skaldu sa Ugovorom. Znaći ili se radi o neodgovornom potpisivanju nerealnih ugovora, ili neodgovornoj realizaciji.
Pa ako je clanku vjerovati onda je problem u "privatnom" vlasnistvu Uljanika. Taj privatni vlasnik pogoduje sam sebi "ne"poslovanjem vlastite tvrtke, jer mu je ogromna Jamcevina sigurna u svakom slucaju. Propao ne propao, a taj vlasnik dovodi jos jednog profitera ... prikaži još! "pada" Koncara, kako bi s svojim mnimalnim ulogom u odnosu na jamcevine, osigurao maksimalnu dobit. Ovu kletu semu im treba srusit, jer ce Hrvatska placat ovim uhljebima do 50-tog koljena. Sve jamcevine se moraju povuc.
'nije u šoldima sve'......
Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, savjetovat ću vam da se obratite tvrt
Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, lindamooreloans@gmail.com
Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com