Top News
1372 prikaza

EU odlučuje - hoće li radnici Uljanika na ulicu?

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Coolman 20:00 20.Srpanj 2018.

    Šta se to događa sa Uljanikom?! Brodogradilište u kojem se gradila Austro-Ugarska ratna flota? Koje je u to vrijeme zapošljavalo 20000 ljudi. Kroz 90-e i 2000 i slušali smo samo dobre vijesti iz Uljanika. Nisu bilo potrebna nilkakva"restrukturiranja" i " ... prikaži još! " saniranja" ugovarali su se veliki poslovi i sve je štimalo. Kakvi penali?! Pa penali su kazna ako se događa nešto što nije u skaldu sa Ugovorom. Znaći ili se radi o neodgovornom potpisivanju nerealnih ugovora, ili neodgovornoj realizaciji.

    • TicTacToe 19:21 23.Srpanj 2018.

      Pa ako je clanku vjerovati onda je problem u "privatnom" vlasnistvu Uljanika. Taj privatni vlasnik pogoduje sam sebi "ne"poslovanjem vlastite tvrtke, jer mu je ogromna Jamcevina sigurna u svakom slucaju. Propao ne propao, a taj vlasnik dovodi jos jednog profitera ... prikaži još! "pada" Koncara, kako bi s svojim mnimalnim ulogom u odnosu na jamcevine, osigurao maksimalnu dobit. Ovu kletu semu im treba srusit, jer ce Hrvatska placat ovim uhljebima do 50-tog koljena. Sve jamcevine se moraju povuc.

  • Avatar Antun Sklepić
    marica 11:09 22.Srpanj 2018.

    ono što vlada želi ulupati u taj propalitet bolje da podjele radnicima i svi bi bili zbrinuti barem 3-4 pokoljenja unaprijed ovako će opet neki sauhe kalmete bandićii mnogi uhljebi stavit dosta od te love u svoje đepove neće to ... prikaži još! biti plačka već opet sve po zakonu zato i nemamo ni jednu presudu tim lopinama jedino nahebu obični kokošari to jest sitne ribice u kriminalu to nam je europski uspjeh.

  • Avatar Monamossa
    Monamossa 01:56 21.Srpanj 2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

  • lindamoore 01:43 21.Srpanj 2018.

    Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, lindamooreloans@gmail.com

  • lindamoore 01:43 21.Srpanj 2018.

    Kako sam dobio željeni iznos zajma od pouzdanog zajma. Moje ime je Valentina Slawson samohrana majka s dvoje djece iz Chicaga. Želim koristiti ovaj medij da bih zahvalio i zahvalio MR-u. George Franklin iz tvrtke George Franklin Loan Finance Ltd. ... prikaži još! s Whatsapp brojem +1 (929)222-7999, jer mi je odobrio zajam od 97.000 dolara za kupnju vlastite kuće uz nisku kamatnu stopu od 2%. Također želim doprijeti do javnosti i svima kojima je potrebna zajam za razne svrhe, savjetovat ću vam da se obratite tvrt

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.