Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije 4 godine prijateljica u bolnici, u Francuskoj. Doktor je pregleda i na engleskom diktira sestri koja u karton piše na francuskom, prevodi. Pita njega moja ljube, na francuskom da joj pojasni nalaze, a on njoj odgovara, ja ne pričam ... prikaži još! francuski, ja sam bosanac. Ona se odvalila smijat ko luda pa nastavila pričat s njim naravno, po domaći. Tak da čemu čuđenje?
Kad sve poskupljuje , a plače ostaju iste. Šta očekivati od ljudi da ne traže bolju budućnost, nego da ostanu ovdje raditi za siću. Ili ako rade za bolje novce, onda se ubije od posla
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
obratite se hdzu
Prije 4 godine prijateljica u bolnici, u Francuskoj. Doktor je pregleda i na engleskom diktira sestri koja u karton piše na francuskom, prevodi. Pita njega moja ljube, na francuskom da joj pojasni nalaze, a on njoj odgovara, ja ne pričam ... prikaži još! francuski, ja sam bosanac. Ona se odvalila smijat ko luda pa nastavila pričat s njim naravno, po domaći. Tak da čemu čuđenje?
Šta će Bosancu Francuski ... boli ga kita.
Povećaj plaću i bit će i radnika
Kad sve poskupljuje , a plače ostaju iste. Šta očekivati od ljudi da ne traže bolju budućnost, nego da ostanu ovdje raditi za siću. Ili ako rade za bolje novce, onda se ubije od posla
Plaće su mizerne ljudi, rade po cijeli dan za 5 6 tisuća kuna, to se na sezoni može zaraditi skupljanjem boca.