Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
po meni država izrael treba preuzeti svu imovinu u hrvatskoj i regionu kod koje su pobijeni svi članovi porodice i nije bilo nasljednih potraživanja a vlasnici su bili jevreji
Gdje je Veljko Kajtazi? Njegove pretke tu nisu ubijali? Gdje je LGBT zastava, jer je tu ubijeno i nekoliko njihovih predaka? Gdje je Pupi da se uslika sa najvećeg stratišta Srba još od Kosova? Gdje je Titova omladina? Zar nije ... prikaži još! bilo dosta prethistorije? Kada će doći predstavnici HR, jer tu su poslije 1945. Srbi masovno ubijali Hrvate.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najljepša zemlja na svijetu 💓P💓 A💓 L 💓E 💓S💓 T💓 I 💓N💓 A 💓
po meni država izrael treba preuzeti svu imovinu u hrvatskoj i regionu kod koje su pobijeni svi članovi porodice i nije bilo nasljednih potraživanja a vlasnici su bili jevreji
Po meni, treba nam neki novi sa brčićima, jer se židova previše namnožilo.
Gdje je Veljko Kajtazi? Njegove pretke tu nisu ubijali? Gdje je LGBT zastava, jer je tu ubijeno i nekoliko njihovih predaka? Gdje je Pupi da se uslika sa najvećeg stratišta Srba još od Kosova? Gdje je Titova omladina? Zar nije ... prikaži još! bilo dosta prethistorije? Kada će doći predstavnici HR, jer tu su poslije 1945. Srbi masovno ubijali Hrvate.
OK, uhićena, mučena i ubijena u Mađarskoj. Čini li se meni ili autor teksta krivi Hrvatsku i za to???
partizanske zločine velicaju komunjare i cetnici. a izreal neka vrati svu pokradenu palestinsku imovinu