Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije mi jasno zašto su kao primjer uzeli diplomu iz Srbije i to od prije rata! Kao da se u Hrvatskoj ne izdaju lažne doplome. Slučajno sam ja završio istu Višu ekonomsku školu u Beogradu godinu dana kasnije a upisao ... prikaži još! sam se 1984. Nakon toga sam bio živio u Hrvatskoj skoro dvadeset godina ali posla s tom diplomom, koju mi je "prevodio" sudski tumač za njemački, nisam bio dobio. Moguće da je tamo i bilo lažnih diploma ali znatno manje nego što ih danas ima! Uzeti za primjer diplomu iz 1986. pa još
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
rvacka
Pa zato i je država ovoliko sasrana kad je vode nepismene seronje,ali ovako nam i treiba i nek i dalje prodaju Maglu dokle ima budala da je kupuju.
Čega se bojite lažnjaci? Diplomu vam mogu uzeti, ali znanje ne mogu. Ahahahhaaaa..
Nije mi jasno zašto su kao primjer uzeli diplomu iz Srbije i to od prije rata! Kao da se u Hrvatskoj ne izdaju lažne doplome. Slučajno sam ja završio istu Višu ekonomsku školu u Beogradu godinu dana kasnije a upisao ... prikaži još! sam se 1984. Nakon toga sam bio živio u Hrvatskoj skoro dvadeset godina ali posla s tom diplomom, koju mi je "prevodio" sudski tumač za njemački, nisam bio dobio. Moguće da je tamo i bilo lažnih diploma ali znatno manje nego što ih danas ima! Uzeti za primjer diplomu iz 1986. pa još
apsolutno točno...rak rana...