Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije istina da se ne sjećamo kako je biti beba. Ja se sjećam od prije 2g života, moja kći također a siguran sam i mnogi drugi.Evo sad jedan recept za uspavljivanje koji sam uspješno koristio, dodu kad su djeca već ... prikaži još! bila veća, sjetivši se jednog istraživanja. Legnete pored djeteta i u sebi ponavljate mantre (npr. SO (udah) - HAM (izdah)). To smiruje vas a prijeći će i na dijete
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije istina da se ne sjećamo kako je biti beba. Ja se sjećam od prije 2g života, moja kći također a siguran sam i mnogi drugi.Evo sad jedan recept za uspavljivanje koji sam uspješno koristio, dodu kad su djeca već ... prikaži još! bila veća, sjetivši se jednog istraživanja. Legnete pored djeteta i u sebi ponavljate mantre (npr. SO (udah) - HAM (izdah)). To smiruje vas a prijeći će i na dijete