360°
86377 prikaza

Iznosimo sve mračne tajne Mislava Kolakušića

Komentari 21 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alenka 17:21 20.Studeni 2019.

Interesantno je,da se to objavljuje par dana pred skupljanja podpisa. Ovo je toliko odvratno,da ja mislim,da ce grdjani ogadjeni ovakvim clancima,glasati jos u vecem broju.

• sara7.10.50.sa 16:40 20.Studeni 2019.

Uzalud vam zrud sviraci.

• Poetry 18:01 20.Studeni 2019.

Gospođa Dalia Orešković komentira kao - tko? Žena je bila u Povjerenstvu i to je to. Ne može i neće više. Samo potpuni idiot može pomisliti kako će netko u HR - dajte mi tog mud(r)onju! - pokrenuti inicijativu da ... prikaži još! se ulici da ime Ante Pavelića! MK je rekao kako to nisu ovlasti predsjednika i nisu, a novinarka koja ga je to pitala nema pojma kao ni ovi bijednici koji sklepaju neki člančić za par kuna pa misle da su novinari. Malo odgovornosti i životne mudrosti vam ne bi škodilo!

• Branko70 20:32 20.Studeni 2019.

I zašto sada od strane medija pljuvanje po Mislavu Kolakušiću? Zbog neznanja i krivog načina razmišljanja, a što je osnova straha. Njihovo neznanje i način razmišljanja je u tome što oni "znaju" sve negativnosti Mislava, ali ne znaju riješiti problem ... prikaži još! korupcije, kojeg ističe Mislav Kolakušić. Dragi moji stručnjaci, kada ste toliko stručni ( pametni ) onda bi bilo dobro da svoju "stručnost" usmjerite u konkretne prijedloge rješavanja korupcije, a ne da opstruirate čovjeka koji još nije niti počeo

• rdgoran 23:37 20.Studeni 2019.

Koji proziran članak...al vas žulja Kolakušić....neka neka

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.