Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sada mi je jasno zašto je u HDZ-u...kao branitelj sa više "staža" od njega ...mogu samo reći da mi se gadi...kao i slični njemu..sramota za poštene Branitelje..mene sigurno ne predstavlja, a tko ga je birao..ha..pitam se.-
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
najobičnija bitanga koja bi u svakoj normalnoj državi trunula u zatvoru. obzirom da mi živimo u antun tun državi, ovo je - saborski zastupnik.
Kakova stranka taki i članovi , govedo do goveda pa i liči na stoku
jadna je naša braniteljska udruga kada im ovakav sjedi na vrhu i u saboru.....
Vjerovatno im svima sjedi na vrh glave.......
Sada mi je jasno zašto je u HDZ-u...kao branitelj sa više "staža" od njega ...mogu samo reći da mi se gadi...kao i slični njemu..sramota za poštene Branitelje..mene sigurno ne predstavlja, a tko ga je birao..ha..pitam se.-
ovaj debeli je huskao branitelje na sdp a sada bi lola ukinuo antifašizam ne moze tako stari, sin mu je na facebooku veličao luburića