Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
1. Nije Vučić mrzitelj, već se ulizuje svom izbornom tijelu. 2. S druge strane ovi bradati oko njega tvrde da su Knin oslobodile Američke i Engleske jedinice (opet urota protiv Srba), pa mi nije jasno zašto Pupovac proziva nas za ... prikaži još!a Oluju. 3. Turci su im pravili djecu 400 godina, pa koja su oni nacija gledano genetski.
Kako mislite "postao" ?! Pa lik je 91 javno sudjelovao na četničkim mitinzima i barikadama i držao govore o velikoj srbiji. Samo se primirio,a sad se opet raspojasao zbog predizbornih bodova. Moje je misljenje da sa srbima uopce ne treba ... prikaži još! imati posla i treba ih potpuno ignorirati i blokirati u pristupnim pregovorima za EU.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
1. Nije Vučić mrzitelj, već se ulizuje svom izbornom tijelu. 2. S druge strane ovi bradati oko njega tvrde da su Knin oslobodile Američke i Engleske jedinice (opet urota protiv Srba), pa mi nije jasno zašto Pupovac proziva nas za ... prikaži još!a Oluju. 3. Turci su im pravili djecu 400 godina, pa koja su oni nacija gledano genetski.
Kako mislite "postao" ?! Pa lik je 91 javno sudjelovao na četničkim mitinzima i barikadama i držao govore o velikoj srbiji. Samo se primirio,a sad se opet raspojasao zbog predizbornih bodova. Moje je misljenje da sa srbima uopce ne treba ... prikaži još! imati posla i treba ih potpuno ignorirati i blokirati u pristupnim pregovorima za EU.
Sloba je na nama slomio zube pa ce i ovaj ...
deca ce da se ga stide,
postao i ostao perčina jebali ga Šešelj i Slobo, koji su također pederčine