Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lako upisati u google "monkey kidney vaccines"... pod AKADEMSKIM clancima cete naci sve informacije. Oni ih zovu VERO cells. Drugi cudni sastojci isto imaju svoja strucna imena ;) Eto, cisto da mozete reci da ste SAMI provjerili, a ne da ... prikaži još! samo vjerujete napisanom na portalima ili fejsu ;)
Naravno ovo su gluposti treba vjerovati sergeju jer on tako kaže a ne npr
http://www.4dportal.com/hr/zavjere/4316-znanstvenici-istrazivali-i-dokazali-izvrsen-je-napad-na-covjecanstvo-o-kojem-mediji-sute-danasnja-hrana-je-napravljena-da-bi-ubijala-ljude
Pa neznam tko je bas tu lud, zastupnik je u pravu, a to sto vi vjerujete medijima i medicinskim i farmaceutskim lazovima tako ste i zdravi. Vjerujte mi da je medicina zasnovana na lazi, nista ne govore istinu i sve ... prikaži još! se svodi na manipulaciju
i Profit.
Mene osobno uopce nije briga sta Vatikan kaze i misli. Institucija koja je ljude bacala na lomacu u kojoj se krije pregrst neprocesuiranih pedofila ce utjecati na moju savjest i biti mjerilo morala? Umjesto mene nece nikakav Vatikan, niti jedan ... prikaži još! pop i niti jedan politicar odlucivati sto ja smatram poganim i odvratnim. Ne odobravam ubijanje niti ga odobravam kako bi nekom drugom bilo bolje. U mene i moje dijete nece uci niti jedan anorganski sastojak koji tu ne pripada niti ikakvi dijelovi tijela.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Lako upisati u google "monkey kidney vaccines"... pod AKADEMSKIM clancima cete naci sve informacije. Oni ih zovu VERO cells. Drugi cudni sastojci isto imaju svoja strucna imena ;) Eto, cisto da mozete reci da ste SAMI provjerili, a ne da ... prikaži još! samo vjerujete napisanom na portalima ili fejsu ;)
Naravno ovo su gluposti treba vjerovati sergeju jer on tako kaže a ne npr http://www.4dportal.com/hr/zavjere/4316-znanstvenici-istrazivali-i-dokazali-izvrsen-je-napad-na-covjecanstvo-o-kojem-mediji-sute-danasnja-hrana-je-napravljena-da-bi-ubijala-ljude
Pa neznam tko je bas tu lud, zastupnik je u pravu, a to sto vi vjerujete medijima i medicinskim i farmaceutskim lazovima tako ste i zdravi. Vjerujte mi da je medicina zasnovana na lazi, nista ne govore istinu i sve ... prikaži još! se svodi na manipulaciju i Profit.
ali da su zdravi nisu
Mene osobno uopce nije briga sta Vatikan kaze i misli. Institucija koja je ljude bacala na lomacu u kojoj se krije pregrst neprocesuiranih pedofila ce utjecati na moju savjest i biti mjerilo morala? Umjesto mene nece nikakav Vatikan, niti jedan ... prikaži još! pop i niti jedan politicar odlucivati sto ja smatram poganim i odvratnim. Ne odobravam ubijanje niti ga odobravam kako bi nekom drugom bilo bolje. U mene i moje dijete nece uci niti jedan anorganski sastojak koji tu ne pripada niti ikakvi dijelovi tijela.