Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
hahahaha klauškislave svršavaš od ovog blaćenja ali nebu ti ni to pomoglo, jerbo si jedna gnjida jad i bijeda ništ koristi, kako se koprcaš u toj svojoj mrziteljskoj bijedi , normalnom čeljadetu bih rekao jadniče ali ti to nijesi zaslužio, ... prikaži još!, jerbo si bijednik!!
laži, laži, laži me i krkani koji ga brane i spremni su dići i šatore ispred njegovih kuća da se ne sazna istina. Janjetinu bi im pekao stominac ili sam sponzor
ako vi nekog nazivate krkan i širite mržnju, oda ti krkani su trebali jebat novinarku što se u izjavi gubi kvaku sjedala pa vrata,kad pogledaš snimku novinarska namještaljka
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pa valjda vi nećete ići kod njega na liječenje, obi ćete ga u širokom luku
hahahaha klauškislave svršavaš od ovog blaćenja ali nebu ti ni to pomoglo, jerbo si jedna gnjida jad i bijeda ništ koristi, kako se koprcaš u toj svojoj mrziteljskoj bijedi , normalnom čeljadetu bih rekao jadniče ali ti to nijesi zaslužio, ... prikaži još!, jerbo si bijednik!!
moudasi ti jeda od onioh krkana iz krsa sta je napao nu novinarku, goni se ti i hdz znaš di lupezi jedni izgubit cete izbore
laži, laži, laži me i krkani koji ga brane i spremni su dići i šatore ispred njegovih kuća da se ne sazna istina. Janjetinu bi im pekao stominac ili sam sponzor
da domoljubi rodoljubi
hahaha, koji krkani dva ološeviča četnička bestgovnar i dete mad975, jad i bijeda!!
smrdinac56 pa pavelić ti je bio ljubimac cetnika zato vas je tito unistio 1945 haha huhu hihi a 1991 tudman dijelio bosnu ,,začepi
Jesi svršio sada kada ti je odletio još jedam ministar sa lopovskim pedigreom
nije još ali hoce u 9 mjesecu
ako vi nekog nazivate krkan i širite mržnju, oda ti krkani su trebali jebat novinarku što se u izjavi gubi kvaku sjedala pa vrata,kad pogledaš snimku novinarska namještaljka
jesti hdzov placenik hdz ce ti otici još malo s vlasti idi se igrat s kujunđićem ukršu.
još jedan krkan koji brani lažove i lopove. Vjerovatno i sam pripada tom krugu
otici ce i kujundic ihdz nece vjecno bit navlasti dosta vas je
jad i beda od ova dva čejenska krkana bestizmetoviča i madblowinca!! hahaha aa budaalaaa!!
jad ibeda jwe kad ti kleknes hdzovcima