Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A gdje je istina ?
Znači da sa par sezona tulipana postaješ tajkun ?
Vidljivo je da je imao vrlo dobro zaleđe. Plan 100 bogatih obitelji.
Ajde barem nije upropastio firme iako svojom tajkunizacijom druge uništava evo recimo uzgajivače jabuka.
Zašto se ne kaže za koliko novaca radnici Konzuma rade, i koliko im je plaćeno , koliko je dužan za isporučeno voće i koje uvjete postavlja ako u ne predaš ono šta traži, koliko je malih dućana (kvartovskih) , zašto ... prikaži još! je uništio firme kao ( Jaska vino) ......
Pištie o tome a, ne mu se u gu.... uvlačiti i dizati ga u nebesa , svi mi vrlo dobro znamo kako je došao do novaca
a ovo je neki promotivni članak ili?jbt tu ste ga nahvalili da sada mislim da ga za života treba proglasiti svetcem.mislim da je ovaj pisac članka dobio poklon bon bez limita u konzumu.
hahaha.. sve jasno. Pisac clanka bi mogao malo razmisliti koliko ljudi radi 16 sati na dan pa jedva i ako uspiju prehraniti obitelj.. odnekud je krenuo pa mu se poslije samo davalo i nalazilo na putu. naravno da ako si ... prikaži još! pametan lukav i podoban sta je vazno u njegovom slucaju da ces sa vise love moci napraviti jos vise. I INA je imala toliko zaposlenih.. gdje su i ZASTO danas. A privredjivali su ti ljudi i bili korisniji drzavi od 10 todorica.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A gdje je istina ? Znači da sa par sezona tulipana postaješ tajkun ? Vidljivo je da je imao vrlo dobro zaleđe. Plan 100 bogatih obitelji. Ajde barem nije upropastio firme iako svojom tajkunizacijom druge uništava evo recimo uzgajivače jabuka.
slažem se s tobom u potpunosti.
Zašto se ne kaže za koliko novaca radnici Konzuma rade, i koliko im je plaćeno , koliko je dužan za isporučeno voće i koje uvjete postavlja ako u ne predaš ono šta traži, koliko je malih dućana (kvartovskih) , zašto ... prikaži još! je uništio firme kao ( Jaska vino) ...... Pištie o tome a, ne mu se u gu.... uvlačiti i dizati ga u nebesa , svi mi vrlo dobro znamo kako je došao do novaca
a ovo je neki promotivni članak ili?jbt tu ste ga nahvalili da sada mislim da ga za života treba proglasiti svetcem.mislim da je ovaj pisac članka dobio poklon bon bez limita u konzumu.
hahaha.. sve jasno. Pisac clanka bi mogao malo razmisliti koliko ljudi radi 16 sati na dan pa jedva i ako uspiju prehraniti obitelj.. odnekud je krenuo pa mu se poslije samo davalo i nalazilo na putu. naravno da ako si ... prikaži još! pametan lukav i podoban sta je vazno u njegovom slucaju da ces sa vise love moci napraviti jos vise. I INA je imala toliko zaposlenih.. gdje su i ZASTO danas. A privredjivali su ti ljudi i bili korisniji drzavi od 10 todorica.
dobar