Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ
Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ
bestZločinac, to nije odgovor na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Znači odgovori na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
bestZlolinac, moj otac i moj djed su doživjeli rađanje HRVATSKE DRŽAVE i raspad i nestajanje smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije zajedno sa svim onim što je bilo povezano sa komunističkoFašističkom, smrdljivom zločinačkom ideologijom i sad žive sretan i lagodan život, kao ... prikaži još! i ja, njihov sin i unuk i ponosni su što sam bio dio ekipe koja je sudjelovala u tome.
bestZločinac, zašto bi bili u zatvoru? Nisu bili zločinačko đubre tito, zločinci partizani ili zločinci komunisti pa da bi trebali biti u zatvoru. Hvala Bogu.
bestZločinac, hahahahaevo se djed smije na tvoje lupetanje. Nego kad si već tu da te pitam, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
bestZločinac, to nije odgovor na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Znači odgovori na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tito nikad nije branio nikom ici ucrkvu tko vam je branio ići u crkvu?
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
đubre sta je bilo na bleiburgu?
goli oto tamo ti je tata bio a djeda na bleiburgu ustašo zini
bestZlolinac, moj otac i moj djed su doživjeli rađanje HRVATSKE DRŽAVE i raspad i nestajanje smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije zajedno sa svim onim što je bilo povezano sa komunističkoFašističkom, smrdljivom zločinačkom ideologijom i sad žive sretan i lagodan život, kao ... prikaži još! i ja, njihov sin i unuk i ponosni su što sam bio dio ekipe koja je sudjelovala u tome.
nisu bili su zatvoru oba sretan ti dan mladosti 25 5 luzeru
bestZločinac, zašto bi bili u zatvoru? Nisu bili zločinačko đubre tito, zločinci partizani ili zločinci komunisti pa da bi trebali biti u zatvoru. Hvala Bogu.
partizani nisu zločinci uločinci u tvoji doli kao tvoj djed koji je zavrsio na bleiburgu, veličas li jos pavelića
bestZločinac, hahahahaevo se djed smije na tvoje lupetanje. Nego kad si već tu da te pitam, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
tvoj djed je bio u ustasama bjezao do austrije onda ga nazad vratili
zločinci su poraszeni 1945 odgovori osudujes li zločine svog idola luburica'
bestZločinac, čim odgovoriš na pitanje, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, ja ću ti odgovoriti ponovo na tvoja pitanja. Znači, odgovori, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
Bок! Рosjetitе mоju stгаniсu u Seх Сlubu –– w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆Tok︆.︆c︆o︆m