Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Gori od srba ! A di ces ti ratovati neznas ni nos sam obrisati blesane ! Ima jos takvih koji bi tili biti u centru paznje ko onaj divljak iz sjeverne koreje. Da mi padnes u ruke bar 5 minuta !
zdravo marmar sam iz slovenije i hočem nešto da ti kažem. molim te da razlikujes između slovenaca i slovenskog političara. mi slovenci neču da se mrzimo sa vama imam/o puno dobrih drugovih na hrvatski .ja osobno idem svaku godinu h ... prikaži još!h vama i imam se super zbog ovoga što se dobri ljudi. a naši političarji pričajo gluposti zašto so glupi .ako se hoču
ratovati sa vami oni čeju da idejo sami a mi čemu da jih .....
žao mi je zbog moje pisave ako sem nešto pogrešio
tako lep pozdrav sa slovenije .
Analiza je preskocila par krucijalnih informacija koje se naravno nebi svidjele velikim domoljubima pa nekako se ne uklapaju u demonizaciju Slovenije a velicanje Hrvatske. 1. Koliko dugo drzava kojoj turizam cini 18% BDPa, i koja je do grla u dugovima ... prikaži još!a moze izdrzat u vojnom sukobu? Cim se prvi metak zapuca Hrvatska je u bankrotu, za razliku od Slovenije.
2. Koliko bi mladih jos pobjeglo iz Hrvatske zbog ekonomskih posljedica sukoba?
Vojni sukob = cavao u lijes Hrvatske
Klasicni blabla komentar, bez 0 odgovora na cinjenice navedene u mom komentaru a temeljen na floskulama, upravo kako se vodi i drzava 25 godina pa ce uskoro biti siromasnija od Bugarske (ali vi nastavite pricat o ratovima)
Hrvatska u miru gubi 50-100 000 ljudi godisnje (Sterc predvida da ce Hrv 2027 imat 2.9m ljudi, a sada ima 3.9). Usput je ekonomski najranjivija drzava u EU sa 18% ovisnosti o turizmu, siromasnija od Rumunjske i to sa duplo ... prikaži još! manjim rastom 2.8% vs 5.7%. Cim se zapuca mirovinski, zdravstveni i socijalni sustav Hrvatske propada pa vi pricajte pricice.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Gori od srba ! A di ces ti ratovati neznas ni nos sam obrisati blesane ! Ima jos takvih koji bi tili biti u centru paznje ko onaj divljak iz sjeverne koreje. Da mi padnes u ruke bar 5 minuta !
zdravo marmar sam iz slovenije i hočem nešto da ti kažem. molim te da razlikujes između slovenaca i slovenskog političara. mi slovenci neču da se mrzimo sa vama imam/o puno dobrih drugovih na hrvatski .ja osobno idem svaku godinu h ... prikaži još!h vama i imam se super zbog ovoga što se dobri ljudi. a naši političarji pričajo gluposti zašto so glupi .ako se hoču ratovati sa vami oni čeju da idejo sami a mi čemu da jih ..... žao mi je zbog moje pisave ako sem nešto pogrešio tako lep pozdrav sa slovenije .
možda misli da će mu trump pomoć
10 tak rvata biti će dovoljno za tu prčiju zvanu Slovenija
Analiza je preskocila par krucijalnih informacija koje se naravno nebi svidjele velikim domoljubima pa nekako se ne uklapaju u demonizaciju Slovenije a velicanje Hrvatske. 1. Koliko dugo drzava kojoj turizam cini 18% BDPa, i koja je do grla u dugovima ... prikaži još!a moze izdrzat u vojnom sukobu? Cim se prvi metak zapuca Hrvatska je u bankrotu, za razliku od Slovenije. 2. Koliko bi mladih jos pobjeglo iz Hrvatske zbog ekonomskih posljedica sukoba? Vojni sukob = cavao u lijes Hrvatske
@user prouči malo vojno ratnu povijest Hrvata. Izgleda si izostajao dosta iz škole
Klasicni blabla komentar, bez 0 odgovora na cinjenice navedene u mom komentaru a temeljen na floskulama, upravo kako se vodi i drzava 25 godina pa ce uskoro biti siromasnija od Bugarske (ali vi nastavite pricat o ratovima)
Hrvatska u miru gubi 50-100 000 ljudi godisnje (Sterc predvida da ce Hrv 2027 imat 2.9m ljudi, a sada ima 3.9). Usput je ekonomski najranjivija drzava u EU sa 18% ovisnosti o turizmu, siromasnija od Rumunjske i to sa duplo ... prikaži još! manjim rastom 2.8% vs 5.7%. Cim se zapuca mirovinski, zdravstveni i socijalni sustav Hrvatske propada pa vi pricajte pricice.
5 sekundi u ruke je dovoljno. Pa jedan manji Hrvatski zaseok bi pokorio cijelu SLO. Neki stvarno trebaju pažnje.