Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kadea pjevam partija mi sudi, partija kojoj je ostavština pune Slovenske šume kostura nevinih ljudi, žena, djece,,puine jame, puni napušteni rudnici u Slopveniji, u svakoj šumi u u području Zagreba, pronalaze se masovne grobnice, u kojima su komunisti zatrtpavali zagrebčane ... prikaži još!čane čije su kuće pokrali, imovini svu pokretnu i nepokretnu.Nas vašu zločinačku nesreću pjevamO i dalje, što će creveni oblak HORDE ZLOČLINACA PLANINI.
Drage Hrvatice i Hrvati, dragi pukovi (i oni koji se tako osjećate), S ponosom, iz udobnosti naših novih, klimatiziranih ureda s pogledom na poskupljenja, ja, AP, zajedno sa svojih 30+ ministara (nismo sigurni jesu li svi tu, pola ih je ... prikaži još! na "prestrukturiranju" u istražnom zatvoru, ali osjećamo njihovu prisutnost), čestitamo vam Uskrs!
Ove godine, moto nam je ." Manje jaja, više vjere!"
Svjesni smo da je cijena jednog jajeta skočila na razinu cijene dionice neke državne firme koju planiramo privat
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kadea pjevam partija mi sudi, partija kojoj je ostavština pune Slovenske šume kostura nevinih ljudi, žena, djece,,puine jame, puni napušteni rudnici u Slopveniji, u svakoj šumi u u području Zagreba, pronalaze se masovne grobnice, u kojima su komunisti zatrtpavali zagrebčane ... prikaži još!čane čije su kuće pokrali, imovini svu pokretnu i nepokretnu.Nas vašu zločinačku nesreću pjevamO i dalje, što će creveni oblak HORDE ZLOČLINACA PLANINI.
Drage Hrvatice i Hrvati, dragi pukovi (i oni koji se tako osjećate), S ponosom, iz udobnosti naših novih, klimatiziranih ureda s pogledom na poskupljenja, ja, AP, zajedno sa svojih 30+ ministara (nismo sigurni jesu li svi tu, pola ih je ... prikaži još! na "prestrukturiranju" u istražnom zatvoru, ali osjećamo njihovu prisutnost), čestitamo vam Uskrs! Ove godine, moto nam je ." Manje jaja, više vjere!" Svjesni smo da je cijena jednog jajeta skočila na razinu cijene dionice neke državne firme koju planiramo privat