Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pljuvanje po Thompsonu i Hrvatskoj vam je jedini autorski tekst, svi ostali članci su vam AI i prepisivanje s drugih portala i još bi htjeli to besramno naplatiti.
Bože koji moronski tekst, tak vam je to kada vam srbi drže 2/3 tiska u HRVATA, A prodali im tko drugi nego Domoljubi naši vrli hana koja sprdačina od naroda i zemlje
Josip Mlakić..tkz Hrvatski novinar koji svoju sposobnost i mudrost pokazuje i dokazuje pljuvanjem po 500000 Hrvata...
Uzalud pljuješ... kokardašima i petokrakašima nikada nećeš biti više od kera koji laje za njih....
Pogledaj se u zrcalo i reci ja sam moralan i pošten ..,
Mislim da bi Vama gospodine mašinski inžinjeru bilo najbolje da se fino spakirate i odete u svoje Bugojno,i tamo Vam Thompson i Hrvatska sigurno nece smetati,lijepo slusate arlaukanje iz 1001 džamije. Žalosno je samo što nosite takvo ime kakvo nosite
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pljuvanje po Thompsonu i Hrvatskoj vam je jedini autorski tekst, svi ostali članci su vam AI i prepisivanje s drugih portala i još bi htjeli to besramno naplatiti.
Josip Mlakić dnovinaru, ORA ET LABORA!!, ne laži, ne kradi, moli se i radi, pokušaj sam to raditi.
Bože koji moronski tekst, tak vam je to kada vam srbi drže 2/3 tiska u HRVATA, A prodali im tko drugi nego Domoljubi naši vrli hana koja sprdačina od naroda i zemlje
Josip Mlakić..tkz Hrvatski novinar koji svoju sposobnost i mudrost pokazuje i dokazuje pljuvanjem po 500000 Hrvata... Uzalud pljuješ... kokardašima i petokrakašima nikada nećeš biti više od kera koji laje za njih.... Pogledaj se u zrcalo i reci ja sam moralan i pošten ..,
Mislim da bi Vama gospodine mašinski inžinjeru bilo najbolje da se fino spakirate i odete u svoje Bugojno,i tamo Vam Thompson i Hrvatska sigurno nece smetati,lijepo slusate arlaukanje iz 1001 džamije. Žalosno je samo što nosite takvo ime kakvo nosite