Književnost i kultura
54547 prikaza

Thompsonova ostavština: Lažno domoljublje, kič i još lažniji vjerski zanos...

Komentari 18 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • neso95 09:55 04.Srpanj 2026.

Pljuvanje po Thompsonu i Hrvatskoj vam je jedini autorski tekst, svi ostali članci su vam AI i prepisivanje s drugih portala i još bi htjeli to besramno naplatiti.

• Trailrunner001 20:33 04.Srpanj 2026.

Josip Mlakić dnovinaru, ORA ET LABORA!!, ne laži, ne kradi, moli se i radi, pokušaj sam to raditi.

• mm 13:28 04.Srpanj 2026.

Bože koji moronski tekst, tak vam je to kada vam srbi drže 2/3 tiska u HRVATA, A prodali im tko drugi nego Domoljubi naši vrli hana koja sprdačina od naroda i zemlje

• dobroje 15:18 04.Srpanj 2026.

Josip Mlakić..tkz Hrvatski novinar koji svoju sposobnost i mudrost pokazuje i dokazuje pljuvanjem po 500000 Hrvata... Uzalud pljuješ... kokardašima i petokrakašima nikada nećeš biti više od kera koji laje za njih.... Pogledaj se u zrcalo i reci ja sam moralan i pošten ..,

• tripp 16:20 04.Srpanj 2026.

Mislim da bi Vama gospodine mašinski inžinjeru bilo najbolje da se fino spakirate i odete u svoje Bugojno,i tamo Vam Thompson i Hrvatska sigurno nece smetati,lijepo slusate arlaukanje iz 1001 džamije. Žalosno je samo što nosite takvo ime kakvo nosite

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.