Life
63602 prikaza

Nekad najvažniji Titov projekt danas je klopka smrti

Komentari 16 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bubica111 20:15 31.Svibanj 2019.

Bila su to strašna vremena,nismo smjeli imati ni iPhone a kamo li što drugo

• BESTpartizan 19:59 30.Svibanj 2019.

koliko se para davalo i gradilo pa tek jadranska cesta od rijeke do dubrovnika,tvornice su se gradile. a danas?

• zagreb01 14:54 31.Svibanj 2019.

Svrha ovog clanka da se kaze kako sve sto se izgradilo za SFRJ je sranje kao Unska pruga,pa Bar-Beograd itd.To sto to nitko ne odrzava od 90 ih pa do danas sigurno nije SFRJ skrivila.Nove drzave nisu sposobne da odrzavaju ... prikaži još! i malo onoga sto su dobile gratis.

• crazy.dictator 12:34 01.Lipanj 2019.

sa nostalgijom se sjecam radne akcije beograd-bar. mi iz Zagreba smo se krvavo znojili izvlaceci balvane (od salunga) iz kanjona na kojma su se gradili mostovi a beogradska ekipa je sjedila u hladovini a bageri su ravnali teren. tada sam ... prikaži još!am shvatio sve ljepote"bratstva i jedinstva". da nije bilo te akcije mogao sam jos godinama zivjeti u neznanju. kada sam se vratio sa akcije mladi brat je trazio roditelje da i on ide jednu smjenu: rekao sam roditeljima da cu mu slomiti obadvije noge ako ga puste

• listovača 06:19 31.Svibanj 2019.

Nije mi jasna svrha ovog članka.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.