Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada smo u jednoj federalnoj drzavi onda nema mjesta razmisljanju ovo meni treba a ovo ne treba. Preovladava sta je dobro za cjelinu. Ako smo htjeli uskogrudi sebicnjaci, onda smo trebali reci da necemo u Jugoslaviju 1918, pa platiti ratne ... prikaži još! reparacije Srbiji za sudjelovanje u ratu protiv nje teritorijama.1945 isto tako smo mogli reci da necemo u jednu drzavu i odreci se od Dalmacije sa Istrom,pa onda opet platiti reparacije za NDH teritorijama i uzivati na ostatku teritorije bez pruge.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije mi jasna svrha ovog članka.
Kada smo u jednoj federalnoj drzavi onda nema mjesta razmisljanju ovo meni treba a ovo ne treba. Preovladava sta je dobro za cjelinu. Ako smo htjeli uskogrudi sebicnjaci, onda smo trebali reci da necemo u Jugoslaviju 1918, pa platiti ratne ... prikaži još! reparacije Srbiji za sudjelovanje u ratu protiv nje teritorijama.1945 isto tako smo mogli reci da necemo u jednu drzavu i odreci se od Dalmacije sa Istrom,pa onda opet platiti reparacije za NDH teritorijama i uzivati na ostatku teritorije bez pruge.