Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma hebe mi se i za plenka i pogotovo za ovog slinavca reslera, ali nije nikako fer i korektno od dripca da tako napravi plenku koji ga je na šeksovu silu utrpaou Brisel na plaću od 20.000 eura a dripac ... prikaži još! sad nož u leđa Plenku.,a sutra bitaj tako i državu prodao i izdao !
Joj kad čujem riječ poočim odma Mi je sve jasno.Sto se Šeksa tiče kome taj može bit poočim ni svoje dijete nije znao dignuti ...A što se tiče Stier i Ressler prezimena sve stara Hrvatska loza.vrh od ljudi i potencijala za zemlju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Fuj, kakva bljuvotina od lika.
malac je kao lumen, a nema pojma kako funkcionira stranka na nižim nivoima, a da nije bilo tatića Šeksa bio bi niko i ništa....
Ma hebe mi se i za plenka i pogotovo za ovog slinavca reslera, ali nije nikako fer i korektno od dripca da tako napravi plenku koji ga je na šeksovu silu utrpaou Brisel na plaću od 20.000 eura a dripac ... prikaži još! sad nož u leđa Plenku.,a sutra bitaj tako i državu prodao i izdao !
Joj kad čujem riječ poočim odma Mi je sve jasno.Sto se Šeksa tiče kome taj može bit poočim ni svoje dijete nije znao dignuti ...A što se tiče Stier i Ressler prezimena sve stara Hrvatska loza.vrh od ljudi i potencijala za zemlju.
više seksa, manje Šeksa!Birači bi trebali bolje pamtiti izdajice i debelokošce.