Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uh kako bi ja volio biti podlac !....Mama ,Tataaaa zasto me niste odgojili da budem takav podlac jer dok se oni ne snađu ja punim torbu i sve kaj se da napuniti jer to radi pravi podlac.Moji racuni rastu kao ... prikaži još! pravom podlacu a na kraju kad mi izađe mandat opet ce me ovcice izabrati i poslati tamo negdje gdje je mjesto pravome podlacu !!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Uh kako bi ja volio biti podlac !....Mama ,Tataaaa zasto me niste odgojili da budem takav podlac jer dok se oni ne snađu ja punim torbu i sve kaj se da napuniti jer to radi pravi podlac.Moji racuni rastu kao ... prikaži još! pravom podlacu a na kraju kad mi izađe mandat opet ce me ovcice izabrati i poslati tamo negdje gdje je mjesto pravome podlacu !!!
Koliko pjetlića završi u loncu a nisu ni kukuriknuli?
Fačuk !!!!!!!
hdzovske face izgbut ce izbore u 9 mjesecu