Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Intervju s Brankom Slavicom bio je ravan katastrofi. Toliko euforije bilo je na granici puknoća. Coli, je kazala da mora odpjevati jednu pjesmu, mislim da je novinarka zaslužna što nije prošlo. <ima li savjetnike da kažu da se zaustavi na vrijeme.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Intervju s Brankom Slavicom bio je ravan katastrofi. Toliko euforije bilo je na granici puknoća. Coli, je kazala da mora odpjevati jednu pjesmu, mislim da je novinarka zaslužna što nije prošlo. <ima li savjetnike da kažu da se zaustavi na vrijeme.
hihi huhu hohoho hehehe
Klaunica, a ne predsjednica.
I ja bi pjevao da sam proputovao čitav svijet na državni račun !!!
Niko od vojnika ne zna pjevati zagorske samo rožđiju hercegovske i dalmatinske Prokleta je ovo država.
Tako je i u Sjevernoj Koreji,,tko ne podržava predsjednicu u pjevanju biti će streljan a obitelj prognana