Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
pasta očekivatri od ustaskog četnika koji e zna drugo pisati osim osudujes li sve zločine haha glupan koji se obogario 90ih minnhen bojna ja ga pitam osudujes l jasenmovac ahmice on suti haha i i onda naziva partizane zločincima , iq mnu je 2
bestZločinac, zašto, pa nisu moji kod kuće ni ustaše ni partizani, nisu ni nacisti ni komunisti, nisu ni fašisti ni antife (fašisti ovog vremena)???? Ti si izabrao taj naziv. Osudi SVE zločince i zločine i bit ćeš BEST. Jednostavno je.
bestZločinac, imaš li odgovor na pitanje koje se ovaj puta odnosi i na Prašnikara Stanka (stankoni99) osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio?
postavljam ti pitanje ludace da li osudujes jasenovac ahmice i nakon oluje i n glumi tu puno jer si glup osim ponavljanja iste trecenice ne znasnista začepi minhen bojna
bestZločinac ,nisi ni jednom odgovorio da osuđuješ SVE, znači SVE zločince i zločine. Ako ne osuđuješ SVE zločince onda napiši koje zločine i zločince neosuđuješ. Ja osuđujem SVE i baš SVE zločine i zločince.
bestZločinac, znači ne osuđuješ sve zločine i zločince. Dokazuješ da si dvoličan i da imaš dvostruka mjerila. Postoji li u tvojoj glavi opravdanje za zločin?
nisam te pitao za pojedinačne zločine, nego sam te pitao osuđuješ li SVE, to znači SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio? Nije bitno smatraš li ti partizane zločincima ili ... prikaži još!li ne. Ako smatraš da partizani, tito i komunisti nisu zločinci onda nema razloga da ne osudiš BAŠ SVE zločine.
cujes hitler je bio počeo rat i musolini ali jesau li svi nijemci zliočinci nisu oni su 1 počeli sta je trebalo reci zvolite napadajte nas morao asi braniri stru dalmaciju liku it.. tad nmije bilo kapitalizma,,,,, mžbilo je inekih ... prikaži još! paretizanskih zločina ali nek se osdudi pojedinac a ne cijeli antifašistički pokret iosta stvar je iza 90ih ako su nmeki radili zločine nakom oluje i i u ahmicimsa ne treba krivoiti postene branitelje,, treba kriviti hitlera imusolinija jer od njih je sve počelo,,,,,,
....nisam te pitao povijest jer sam školovan i sve mi je poznato. Pitam te osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio? I to je sve što te pitam.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Idealno vrijeme za ukidanje financiranja nevladinih udruga i neprofitnih medija.
ukinuti to pod hitno ali dok je hdz sumnjam,
bestZločinac, odgovori, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio?
osudujes li vartikanske ugovore ustašo
bestZločinac, odgovori, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio?
bjezali ste 1945
partiuzani su pobjednici a ti 10 travnja slavi uminhenu mrs u pm
partuizni su pobjednici
da osudujem ustaskew icetnicke a ti?
ustašo
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
hahah djeda
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kak mama?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
pavijanu
Ovaj će ponavljati jedno te isto dok mu iz stranke ne doture drugi šalabahter. Viđeno 1000 puta
pasta očekivatri od ustaskog četnika koji e zna drugo pisati osim osudujes li sve zločine haha glupan koji se obogario 90ih minnhen bojna ja ga pitam osudujes l jasenmovac ahmice on suti haha i i onda naziva partizane zločincima , iq mnu je 2
bestZločinac
zacepi glup si jer ne znas ni spohjit 2 rrecenice osim spam ponavljanja zločinac ti je deda,,
to reci svojim doma
bestZločinac, zašto, pa nisu moji kod kuće ni ustaše ni partizani, nisu ni nacisti ni komunisti, nisu ni fašisti ni antife (fašisti ovog vremena)???? Ti si izabrao taj naziv. Osudi SVE zločince i zločine i bit ćeš BEST. Jednostavno je.
majmune tvoji su izbrali hitlera i budalu poput tebe hihihi
bestZločinac, imaš li odgovor na pitanje koje se ovaj puta odnosi i na Prašnikara Stanka (stankoni99) osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio?
postavljam ti pitanje ludace da li osudujes jasenovac ahmice i nakon oluje i n glumi tu puno jer si glup osim ponavljanja iste trecenice ne znasnista začepi minhen bojna
bestZločinac, moj odgovor ćeš dobiti kad odgovoriš na moje pitanje. Rekao sam ti već da se ne upuštaš u psovanje i vrijeđanje samnom.
neces ni ti s mnom lako samo ti piši odgovor sui dobio 9 puta a ja na tvoje pitanje nitijedmoim kukavico obrisi pelene
bestZločinac ,nisi ni jednom odgovorio da osuđuješ SVE, znači SVE zločince i zločine. Ako ne osuđuješ SVE zločince onda napiši koje zločine i zločince neosuđuješ. Ja osuđujem SVE i baš SVE zločine i zločince.
glup si počni od početka rata i uči 2 svj rat jersi povijest imao 1 ili nisi bio u školi,,,
bestZločinac, znači ne osuđuješ sve zločine i zločince. Dokazuješ da si dvoličan i da imaš dvostruka mjerila. Postoji li u tvojoj glavi opravdanje za zločin?
partizani nisu zločinci izacepi
bestZločinac, nisam te pitao jesu li partizani zločinci nego osuđuješ li SVE zločince i zločine. Svaki normalan čovjek
.....osuđuje SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio?
još sa ti napisao prije mjeseca da osudujem ustaske icetnickje zločine i njemacke italkijanske
nisam te pitao za pojedinačne zločine, nego sam te pitao osuđuješ li SVE, to znači SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio? Nije bitno smatraš li ti partizane zločincima ili ... prikaži još!li ne. Ako smatraš da partizani, tito i komunisti nisu zločinci onda nema razloga da ne osudiš BAŠ SVE zločine.
cujes hitler je bio počeo rat i musolini ali jesau li svi nijemci zliočinci nisu oni su 1 počeli sta je trebalo reci zvolite napadajte nas morao asi braniri stru dalmaciju liku it.. tad nmije bilo kapitalizma,,,,, mžbilo je inekih ... prikaži još! paretizanskih zločina ali nek se osdudi pojedinac a ne cijeli antifašistički pokret iosta stvar je iza 90ih ako su nmeki radili zločine nakom oluje i i u ahmicimsa ne treba krivoiti postene branitelje,, treba kriviti hitlera imusolinija jer od njih je sve počelo,,,,,,
....nisam te pitao povijest jer sam školovan i sve mi je poznato. Pitam te osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike ih je počinio? I to je sve što te pitam.
rekao sam ti provokatoru sve a ti dalje nazivaj partiuzane zločincima
Znači treba suditi pojedince koji su počinili zločine?
Slažeš se da treba suditi pojedince za zločine? Ja se slažem.
I savršeno vrime za ukidanje carigradske konvencije i rezanja svih muktaroških udruga.
Pod hitno izglasat zakon da se mudonje u haljinama moraju kastrirat, kako bi djeca imala slobodu...
Kimberly, 25. 69sex.fun/b10e9b4