Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa nama su Hrvatima za vrijeme ex juge ispirali mozak 50 godina!!, o tome ne pišete!, samo vam Ustase smetaju!!, a partizani i domaći izdajnici??, on su ok, fini neki ljudi jeli??!!, pa kako vas nije sram!!, pišite malo o ... prikaži još! komunistickoj i srpskoj propagandi i zločinima za vrijeme ex.yu, to je bila smrdljiva diktatura zločinca, druga Tita!, oni su radili samo da nas ne bude ali nije im uspjelo niti neće nikadaaa..
Zanima me kako je taj proces na našim prostorima tekao nakon 1945. godine i u čemu je bila razlika u načinu "ispiranja mozga" ustaša ili komunista. Drugim riječima- svaki totalitarni režim ispire mozak.
Zanima me kako je taj proces na našim prostorima tekao nakon 1945. godine i u čemu je bila razlika u načinu "ispiranja mozga" ustaša ili komunista. Drugim riječima- svaki totalitarni režim ispire mozak.
Jebo vas i hrvati..
Nevaljaju vam ustase a valjaju smecari kao partizani.
Nije dobar tomson jer vas boli istina
A valjaju vam sve smecarsko..
Zatvorit sve s petokrakon i ppvezano s komunizmon
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa nama su Hrvatima za vrijeme ex juge ispirali mozak 50 godina!!, o tome ne pišete!, samo vam Ustase smetaju!!, a partizani i domaći izdajnici??, on su ok, fini neki ljudi jeli??!!, pa kako vas nije sram!!, pišite malo o ... prikaži još! komunistickoj i srpskoj propagandi i zločinima za vrijeme ex.yu, to je bila smrdljiva diktatura zločinca, druga Tita!, oni su radili samo da nas ne bude ali nije im uspjelo niti neće nikadaaa..
toga se nitko "ne sjeca", kao ni 4 godine prije Oluje !!
Jebo vas i hrvati.. Nevaljaju vam ustase a valjaju smecari kao partizani. Nije dobar tomson jer vas boli istina A valjaju vam sve smecarsko.. Zatvorit sve s petokrakon i ppvezano s komunizmon
Jeli ovo 24 sata HR ili 24 časa?