Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
***niti će Papa ikada ukinuti celibat, niti će zaređivati žene. I to je u redu. A da ti imalo razumiješ bit KC, onda bi ti to bilo jasno, pa ne bi pisala ovako glupe članke.
Onda ja molim papu da ponisti zakon o tome da je grijeh zivit vanbracno i u gradanskom braku jer je to mila majka prema ovome.Ako je Isus zivio skromno i u celibatu morali bi i Svecenici i to je Amen.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja ću svoga muža natjerati u popove, dobro se plaća, a on je i tako ostao na burzi, kad mu je propala firma!
Mogla bi i ja svome predlozit,al trebao bi 5g.ic na fax,a to je vec problem.😂
A kom bu išla imovina prilikom razvoda?
***niti će Papa ikada ukinuti celibat, niti će zaređivati žene. I to je u redu. A da ti imalo razumiješ bit KC, onda bi ti to bilo jasno, pa ne bi pisala ovako glupe članke.
Bolje i to nego da budu pedofili ili pederi
Onda ja molim papu da ponisti zakon o tome da je grijeh zivit vanbracno i u gradanskom braku jer je to mila majka prema ovome.Ako je Isus zivio skromno i u celibatu morali bi i Svecenici i to je Amen.