Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zoran Milanović visoko cijenjeni stručnjak za zabranjivanje nabave najsuvremenijih proturaktnih štitova, spacijalist za avione koji gase požare on zna što je najlošije za Hrvatsku. Bože nas oslobodi od stručnjaka ala Zoki, koji do podne mrzi sam sebe poslije podne državu ... prikaži još! Hrvatsku kao i narod...
Veliki stručlnjak za protiuraketne štitove, evo i za avione za gašenje požara. Bože nas oslobodi od ovakvih drogiranih stručnjak, koji do podne mrzi sam sebe poslije podne cijelu Hrvatsku.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zoran Milanović visoko cijenjeni stručnjak za zabranjivanje nabave najsuvremenijih proturaktnih štitova, spacijalist za avione koji gase požare on zna što je najlošije za Hrvatsku. Bože nas oslobodi od stručnjaka ala Zoki, koji do podne mrzi sam sebe poslije podne državu ... prikaži još! Hrvatsku kao i narod...
Zacepi jesi kom.smece u lici desnicaru
Veliki stručlnjak za protiuraketne štitove, evo i za avione za gašenje požara. Bože nas oslobodi od ovakvih drogiranih stručnjak, koji do podne mrzi sam sebe poslije podne cijelu Hrvatsku.
Trebaju veci avioni