Life /pravo-na-izbor
44625 prikaza

Pobacila sam. Nije mi žao. Reći ću vam zašto...

Komentari 21 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjana.vodanovic-mandaric@skole.hr 17:03 10.Travanj 2018.

Ne mogu zamisliti da postoje ovakve žene bez trunke osjećaja.Ona zvuči kao da se hvali svojim činom.A tek to prejedanje krafnama na kraju priče graniči s psihopatologijom. Može ona glumiti hrabrost i ravnodušnost sada dok je još mlada, a doći ... prikaži još!oći će ta sjećanja na naplatu jednog dana, makar kad bude osamljena bespomoćna starica.

• Hrvoje@ 13:54 10.Travanj 2018.

Nažalost ima takvih monstruma od žena i bolje da nema dijece mislim da ih ta spodoba nikad nit nebi smijela imat. Al iskreno se nadam da će požaliti jednog dana i svaki dan živiti sa spoznajom da je mogla stvoriti nešto.

• TrueOrNot 08:23 11.Travanj 2018.

Psihopati su svuda oko nas...

• SexyMilica 15:32 16.Travanj 2018.

I ja sam ostala neželjeno trudna u godinama kao i dotična iz članka , htjela sam pobaciti ali nisam. Sad mi je život katastrofa , nisam trebala roditi zato što ON to želi, zato što moji i njegovi to očekuju ... prikaži još!uju . No sad je gotovo, šta je tu je, nema nazad.

• Alex 16:15 19.Travanj 2018.

Bravo za pobačaj!

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.