Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada su cetnici 1945 bjezali preko NDH za nijemcima molili su NDH da im dozvole preko Zagreba i kako da ustase svojoj braci odbiju,to sto se kolju izmedju sebe nije bitno,vazno je da im je Hitler isti gazda,a partizani zajednicki ... prikaži još! nemprijatelji.Onda se cetnici u Zagreb pocnu ljubiti sa svojom ustaskom bracom,pa u ljubljenju im krljnu u usta onu svoju masnu od gibanice bradu,koja mirise na znoj i rakiju i u bradi se nalazi poneka uš,ali ustase svrsavaju od srece i slivaju se u ekstazi.
Vesna Talić ...Ovo mi je prvi glas da čujem za ovu suradnju Ustaše i Četnici.Kako mi je više rodbine stradalo upravo od Četnika, ne mogu da vjerujem da je bila tako uska suradnja.A ko zna!? Kako je Franjo Tuđman rekao, ... prikaži još! pregovarati i sa crnim vragom ako je potrebno....Ali i dalje ne vjerujem u tu suradnju!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kada su cetnici 1945 bjezali preko NDH za nijemcima molili su NDH da im dozvole preko Zagreba i kako da ustase svojoj braci odbiju,to sto se kolju izmedju sebe nije bitno,vazno je da im je Hitler isti gazda,a partizani zajednicki ... prikaži još! nemprijatelji.Onda se cetnici u Zagreb pocnu ljubiti sa svojom ustaskom bracom,pa u ljubljenju im krljnu u usta onu svoju masnu od gibanice bradu,koja mirise na znoj i rakiju i u bradi se nalazi poneka uš,ali ustase svrsavaju od srece i slivaju se u ekstazi.
evo ih prijatelji se slikali
Znači, ustaše nisu ubijali srbe, kako tvrdi službena komunistička povijest?
Vesna Talić ...Ovo mi je prvi glas da čujem za ovu suradnju Ustaše i Četnici.Kako mi je više rodbine stradalo upravo od Četnika, ne mogu da vjerujem da je bila tako uska suradnja.A ko zna!? Kako je Franjo Tuđman rekao, ... prikaži još! pregovarati i sa crnim vragom ako je potrebno....Ali i dalje ne vjerujem u tu suradnju!!!
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com