Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
koje teritorijane vode? Mogu si drzat "mornaricu" jedino u toj lucici koju imaju. Ili mogu trazit od Italije da im ona odstupi nesto , pa da se svi zajedno pocnemo smijat opet.
Gospodin Rupel je veoma nezreo političar , svojim izjavama vrijeđa i omalovažava dostojanstvo kako Hrvata tako i Slovenaca te mu stoga nije potrebno poklanjati medijski prostor niti mu je mjesto u politici...
... ne znam čemu služi ovaj tekst, nikada nije bilo i nece biti nikakve pretnje, da bi slovenija prijetila hrvatskoj, sam iz slovenije i imam mnogo dobrih prijatelja iz hrvatske, i ove godine idem na ljeto na hrvatsku i bice ... prikaži još! predivno ... molim, da ljudi ne vjeruju ovakvim provokacijama i da zivimo kao dobri susjedi i ako treba jedni drugi pomažemo ... uvjeren sam, da tako misle skoro svi slovenci ... dobrosusjedski pozdrav iz slovenije ...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Možete imati 100 ratnih brodova, nama je bito samo to, da ste da ste veće sirotinje od nas.
koje teritorijane vode? Mogu si drzat "mornaricu" jedino u toj lucici koju imaju. Ili mogu trazit od Italije da im ona odstupi nesto , pa da se svi zajedno pocnemo smijat opet.
Gospodin Rupel je veoma nezreo političar , svojim izjavama vrijeđa i omalovažava dostojanstvo kako Hrvata tako i Slovenaca te mu stoga nije potrebno poklanjati medijski prostor niti mu je mjesto u politici...
... ne znam čemu služi ovaj tekst, nikada nije bilo i nece biti nikakve pretnje, da bi slovenija prijetila hrvatskoj, sam iz slovenije i imam mnogo dobrih prijatelja iz hrvatske, i ove godine idem na ljeto na hrvatsku i bice ... prikaži još! predivno ... molim, da ljudi ne vjeruju ovakvim provokacijama i da zivimo kao dobri susjedi i ako treba jedni drugi pomažemo ... uvjeren sam, da tako misle skoro svi slovenci ... dobrosusjedski pozdrav iz slovenije ...
Svaka čast... Bravo...
neka samo neki od naših tenisača zamahne po površini mora reketom i prelit će cijelu Sloveniju i sve je gotovo-cunami