Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ako postoji jedna jedina solucija na svijetu da se obalni gradovi zaštite od porasta razina mora otapanjem ledenika, onda su to gradovi sredozemlja i europske unije. samo pogledajte kojom brzinom su se napravili mnogo veći nasipi i umjetno otočje u ... prikaži još! Dubaiu i tako lagano zamislite incijativu europe da sagradi funkcionalnu ili mrtvu branu na giblatarskom prolazu. trebalo bi puno manje vremena i novaca nego one palme i otočje kod Dubaija. zato ne bljezgarite bezveze
zato sam je na vrijeme prodao svoju vikendicu na obali kod splita, i dobio dobre novce, dosta mi je mora i dalmacije i dalmatinaca koji su me sve ove godine gulili do besvjesti.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ako postoji jedna jedina solucija na svijetu da se obalni gradovi zaštite od porasta razina mora otapanjem ledenika, onda su to gradovi sredozemlja i europske unije. samo pogledajte kojom brzinom su se napravili mnogo veći nasipi i umjetno otočje u ... prikaži još! Dubaiu i tako lagano zamislite incijativu europe da sagradi funkcionalnu ili mrtvu branu na giblatarskom prolazu. trebalo bi puno manje vremena i novaca nego one palme i otočje kod Dubaija. zato ne bljezgarite bezveze
zato sam je na vrijeme prodao svoju vikendicu na obali kod splita, i dobio dobre novce, dosta mi je mora i dalmacije i dalmatinaca koji su me sve ove godine gulili do besvjesti.
pa neće te nitko žaliti
Do 2026 nečete živjeti uz obale u kojima sada jeste.
I ja želim da more što prije dođe do Zagreba,evo baš sam u petak zapalio 4 stare auto gume da se taj led što prije otopi,,,želim more do Zagreba,,,
Super.Znači more dolazi do zagreba.Za 20 godina mene možda neče ni biti.
nisma znala da je Zagreb u Dalmaciji
Krivo zboris.Nisam ni napisao da je Zagreb u dalmaciji nego da ce biti za 20 godina hahahaha
doslo nedoslo more do Zagreba, Zagreb nikad nece biti u Dalmaciji :D