Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tako vam je to glupi moji Hrvati!!!!!! Htjeli ste EUtanaziju e pa evo vam je!!!!!! Sada će te morati kupvati nove aute proizvedene u EUtanziji i na taj način dizati nove kredite i financirati strane firme i njihovu proizvodnju dok ... prikaži još! svoja vozila će te morati odvesti na smetlište!!!!! Eto vam kada ste idioti i uguzi zapadnjačkim kolonijalistima!!!!!!
Kako to da u Irskoj kod kupovine novog vozila se ne mora na tehnicki pet godina? Nakon toga na tehnickom djelatnik daje svoje misljenje da li auto opet ne mora na tehnicki par godina, ili ne. Da li su Irci ... prikaži još! gluplji u odnosu na nas ili samo znaju bolje neke stvari? Uzimati novce i nista drugo!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Večеrаs sаm slobodna Želite li рорiti piće, кliкnite vеzu da bistе pronašli mоj рrоfil s telеfonskim brojеm - www.lovexx.club
Tako vam je to glupi moji Hrvati!!!!!! Htjeli ste EUtanaziju e pa evo vam je!!!!!! Sada će te morati kupvati nove aute proizvedene u EUtanziji i na taj način dizati nove kredite i financirati strane firme i njihovu proizvodnju dok ... prikaži još! svoja vozila će te morati odvesti na smetlište!!!!! Eto vam kada ste idioti i uguzi zapadnjačkim kolonijalistima!!!!!!
Kako to da u Irskoj kod kupovine novog vozila se ne mora na tehnicki pet godina? Nakon toga na tehnickom djelatnik daje svoje misljenje da li auto opet ne mora na tehnicki par godina, ili ne. Da li su Irci ... prikaži još! gluplji u odnosu na nas ili samo znaju bolje neke stvari? Uzimati novce i nista drugo!
Tгаžim sеks, аli hoćeš li? Uđi оvamo –– w︆︅︆w︅︆w︆︅︆.︅︆︆k︆︅︆i︆︆︆s︅s︆︅︆︆t︆︅︆o︆︅︆︆k︆︅︆.︆︆c︅︆︆o︆︆m
Воk! Мolim vas, glasаjtе za mojе erotsкe fоtоgгafijе nа mоjоj stгanici – www.kisstok.com