Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad je mene sada bivsi suprug izudarao isla sam ravno na hitnu i na policiju.On je isao u zatvor odmah.Jos sam sjedila na razgovoru u postaji , a drugi su već otisli po njega.Drugi dan smo isli na sud .Sutkinja ... prikaži još! me pitala želim li da on ide u zatvor,da plati novčanu kaznu ili kako.Ne mogu reći da ova priča nije istinita ali iz svojeg iskustva govorim da nije bas tako.Nije istina da se ne poduzimaju nikakve mjere protiv nasilnika.zene najčešće povuku tuzbu. ps:Nikad mu se nisam vratila.
ta istambulska konvencija nije potrebna za drzave gdje se na zene gleda kao ravnoptavnog parnera ,te stvari se rijesavaju zakonom . istabulska konvencija vise odgovara muslimanskim drzavama gdje se zakonom zena ne gleda kao ravnopravni partner ,zato traziti kruha iznad ... prikaži još!ad pogace u HR je previse .
trazite od turaka i arapa da prihvate tu konvenciju ,,ne od hr .
Hvala sto ovakve price dajete u javnost.
Znam i sam koliko su zapravo sve institucije aljkave i ne zaineresirane. Njima nije bitno koji roditelj je bolji za dijete, nego je bitno da njihova placa sjedne.
A nekakva konvencija će riješiti problem bolesnika? Jel vi mislite da bi npr. smrtna kazna spriječila nasilje nad ženama? Kako zaustaviti čovjeka koji je bolestan, koji ima pomračenje uma da napravi zločin? NIKAKO - jer ti ljudi su bolesni. Kako ... prikaži još! je moguće da je u jednoj naprednoj Danskoj nekoliko puta veća stopa nasilja nad ženama (potaci Eurostata iz 2015.), a imaju sve što nemamo mi? A za njima Britanija, Francuska, Njemačka ... Lupetate - istina vas ne zanima, jer ste rob svoje ideologije!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
sama si kriva kobi normalan to trpio..
Kad je mene sada bivsi suprug izudarao isla sam ravno na hitnu i na policiju.On je isao u zatvor odmah.Jos sam sjedila na razgovoru u postaji , a drugi su već otisli po njega.Drugi dan smo isli na sud .Sutkinja ... prikaži još! me pitala želim li da on ide u zatvor,da plati novčanu kaznu ili kako.Ne mogu reći da ova priča nije istinita ali iz svojeg iskustva govorim da nije bas tako.Nije istina da se ne poduzimaju nikakve mjere protiv nasilnika.zene najčešće povuku tuzbu. ps:Nikad mu se nisam vratila.
ta istambulska konvencija nije potrebna za drzave gdje se na zene gleda kao ravnoptavnog parnera ,te stvari se rijesavaju zakonom . istabulska konvencija vise odgovara muslimanskim drzavama gdje se zakonom zena ne gleda kao ravnopravni partner ,zato traziti kruha iznad ... prikaži još!ad pogace u HR je previse . trazite od turaka i arapa da prihvate tu konvenciju ,,ne od hr .
Hvala sto ovakve price dajete u javnost. Znam i sam koliko su zapravo sve institucije aljkave i ne zaineresirane. Njima nije bitno koji roditelj je bolji za dijete, nego je bitno da njihova placa sjedne.
A nekakva konvencija će riješiti problem bolesnika? Jel vi mislite da bi npr. smrtna kazna spriječila nasilje nad ženama? Kako zaustaviti čovjeka koji je bolestan, koji ima pomračenje uma da napravi zločin? NIKAKO - jer ti ljudi su bolesni. Kako ... prikaži još! je moguće da je u jednoj naprednoj Danskoj nekoliko puta veća stopa nasilja nad ženama (potaci Eurostata iz 2015.), a imaju sve što nemamo mi? A za njima Britanija, Francuska, Njemačka ... Lupetate - istina vas ne zanima, jer ste rob svoje ideologije!