Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pisac teksta u svoj svojoj pedantnosti ispustio je je malo primjetnu a važnu činje činjenicu, ako prenosi istinitu priču. Tito je možda koristio dva aviona u društvenom vlaništvu koji su to i ostali. Usporedba sa Trampom nije umjesna, jer kako ... prikaži još! tvrdi, Tramp to čini vlastim avionom kojeg može i prodati kad mu je volja.O čvrstini zagrljaja fidela kastra ne treba troišiti riječi. Tekstopisac pa i njegov "info" izvor to sigurno nisu mogli osjetiti Štaeta papira..
Za mene je pisac toga teksta samo čovjek super mentalne bijede; jer on drži čitaoce za ista za smo jedno to da smo glupa "stoka sitnog zuba" koju može da hrani sa lažima do iznemoglosti . Bijedan je taj sustav ... prikaži još!v i njegov plaćenik koji mora toliko da laže sustavno i masivno samo da se neprestano mora . Najpoznatijeg i najcijenjenijega Hrvata na svijetu i u povijesti borca protiv fašizma ( prvog idejnog stvaraoca EU zajednice ) stalno podmuklim i laganjem podvalama ocrnjivati .
Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno.
--------->>>> www.Netweb3.com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pisac teksta u svoj svojoj pedantnosti ispustio je je malo primjetnu a važnu činje činjenicu, ako prenosi istinitu priču. Tito je možda koristio dva aviona u društvenom vlaništvu koji su to i ostali. Usporedba sa Trampom nije umjesna, jer kako ... prikaži još! tvrdi, Tramp to čini vlastim avionom kojeg može i prodati kad mu je volja.O čvrstini zagrljaja fidela kastra ne treba troišiti riječi. Tekstopisac pa i njegov "info" izvor to sigurno nisu mogli osjetiti Štaeta papira..
Za mene je pisac toga teksta samo čovjek super mentalne bijede; jer on drži čitaoce za ista za smo jedno to da smo glupa "stoka sitnog zuba" koju može da hrani sa lažima do iznemoglosti . Bijedan je taj sustav ... prikaži još!v i njegov plaćenik koji mora toliko da laže sustavno i masivno samo da se neprestano mora . Najpoznatijeg i najcijenjenijega Hrvata na svijetu i u povijesti borca protiv fašizma ( prvog idejnog stvaraoca EU zajednice ) stalno podmuklim i laganjem podvalama ocrnjivati .
druze tito mi ti se kunemo ,
Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. --------->>>> www.Netweb3.com
Bоk! Pоzivam vas u Sеx Club – www.kisstok.com
Pоtрuno sаm golа. Žеliš vidjeti fоtogrаfiju? ––– www.kisstok.com