Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znači, bilo tko je na vlasti, samo se razmišlja kako će se ukrasti! Ovo su jednostavno školovani lopovi! Nema nama pomoći! A ove gluposti desni/lijevi, to su priče za malu djecu. Lopine!
Koga sam uvrijedio pa niste objavili moj komentar , pa vi ste postavili taj članak o aferi nisam ja, ja samo govorim kako nastupa koalicija lijevih opcija ,oni staju jedni iza drugih i daju punu podršku ,a optužuju drugu stranu ... prikaži još! da im se to namješta , u čemu je vaš problem pa mi komentar ne objavite
Koji romantični članak o “mangupu iz naših redova” da je slučajno mangup iz HDZ ovih redova članak bi bio uuuuuuuuuuuuu jako drugačije intoniran, vadila bi se djigeeica rastavljao na sastavne djelove i vrištalo o kriminalu HDZ a u naslovniacama. Kad ... prikaži još! je Možemo u pitanju …..
Samo drugarska kritika mali clancic gotovo afirmativan o čovjeku koji je eto malo zastranio a krimen glavnoga je samo jel je potpisao.
A kad Plenkovic ni ne potpise rastavlja ga se traže ostavke ….
Licemjerno jako licemjerno
čudno što su afere četničkog vojvode Senfa i crvenih fašista došle u javnost , jer većina medija je u rukma crvenih fašista kao i 99 % propagatora koji glume "novinare" očito da i tu ima krtica kojima je previše lopovluka ... prikaži još!a crvenih fašista=četnikaq.
I ranije su komunjare radile ovo a normalno komunjare i HDZa i SDPa samo su ovi crveni zasticeni i jihovo se puno puno msnje iznosi ili ovako bojazljivo.Lopov je lopov i narod nije glup ali ovi napadaju prvi i brane ... prikaži još!e se coporativno a narod neshvaca dasu nam 8 godina loseg rada vlade SDP donijeli vise stete nego 28 ove.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znači, bilo tko je na vlasti, samo se razmišlja kako će se ukrasti! Ovo su jednostavno školovani lopovi! Nema nama pomoći! A ove gluposti desni/lijevi, to su priče za malu djecu. Lopine!
Koga sam uvrijedio pa niste objavili moj komentar , pa vi ste postavili taj članak o aferi nisam ja, ja samo govorim kako nastupa koalicija lijevih opcija ,oni staju jedni iza drugih i daju punu podršku ,a optužuju drugu stranu ... prikaži još! da im se to namješta , u čemu je vaš problem pa mi komentar ne objavite
Koji romantični članak o “mangupu iz naših redova” da je slučajno mangup iz HDZ ovih redova članak bi bio uuuuuuuuuuuuu jako drugačije intoniran, vadila bi se djigeeica rastavljao na sastavne djelove i vrištalo o kriminalu HDZ a u naslovniacama. Kad ... prikaži još! je Možemo u pitanju ….. Samo drugarska kritika mali clancic gotovo afirmativan o čovjeku koji je eto malo zastranio a krimen glavnoga je samo jel je potpisao. A kad Plenkovic ni ne potpise rastavlja ga se traže ostavke …. Licemjerno jako licemjerno
čudno što su afere četničkog vojvode Senfa i crvenih fašista došle u javnost , jer većina medija je u rukma crvenih fašista kao i 99 % propagatora koji glume "novinare" očito da i tu ima krtica kojima je previše lopovluka ... prikaži još!a crvenih fašista=četnikaq.
I ranije su komunjare radile ovo a normalno komunjare i HDZa i SDPa samo su ovi crveni zasticeni i jihovo se puno puno msnje iznosi ili ovako bojazljivo.Lopov je lopov i narod nije glup ali ovi napadaju prvi i brane ... prikaži još!e se coporativno a narod neshvaca dasu nam 8 godina loseg rada vlade SDP donijeli vise stete nego 28 ove.