Politika i društvo
15663 prikaza

Tomaševiću na leđa pada afera 20 puta veća od Hipodroma. Potpisao je

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _netko 07:20 29.Lipanj 2026.

Znači, bilo tko je na vlasti, samo se razmišlja kako će se ukrasti! Ovo su jednostavno školovani lopovi! Nema nama pomoći! A ove gluposti desni/lijevi, to su priče za malu djecu. Lopine!

• Gizmo 06:33 29.Lipanj 2026.

Koga sam uvrijedio pa niste objavili moj komentar , pa vi ste postavili taj članak o aferi nisam ja, ja samo govorim kako nastupa koalicija lijevih opcija ,oni staju jedni iza drugih i daju punu podršku ,a optužuju drugu stranu ... prikaži još! da im se to namješta , u čemu je vaš problem pa mi komentar ne objavite

• ianić 07:09 29.Lipanj 2026.

Koji romantični članak o “mangupu iz naših redova” da je slučajno mangup iz HDZ ovih redova članak bi bio uuuuuuuuuuuuu jako drugačije intoniran, vadila bi se djigeeica rastavljao na sastavne djelove i vrištalo o kriminalu HDZ a u naslovniacama. Kad ... prikaži još! je Možemo u pitanju ….. Samo drugarska kritika mali clancic gotovo afirmativan o čovjeku koji je eto malo zastranio a krimen glavnoga je samo jel je potpisao. A kad Plenkovic ni ne potpise rastavlja ga se traže ostavke …. Licemjerno jako licemjerno

• Florijan 10:04 29.Lipanj 2026.

čudno što su afere četničkog vojvode Senfa i crvenih fašista došle u javnost , jer većina medija je u rukma crvenih fašista kao i 99 % propagatora koji glume "novinare" očito da i tu ima krtica kojima je previše lopovluka ... prikaži još!a crvenih fašista=četnikaq.

• kresoje1 07:29 29.Lipanj 2026.

I ranije su komunjare radile ovo a normalno komunjare i HDZa i SDPa samo su ovi crveni zasticeni i jihovo se puno puno msnje iznosi ili ovako bojazljivo.Lopov je lopov i narod nije glup ali ovi napadaju prvi i brane ... prikaži još!e se coporativno a narod neshvaca dasu nam 8 godina loseg rada vlade SDP donijeli vise stete nego 28 ove.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.