Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koga sam uvrijedio pa niste objavili moj komentar , pa vi ste postavili taj članak o aferi nisam ja, ja samo govorim kako nastupa koalicija lijevih opcija ,oni staju jedni iza drugih i daju punu podršku ,a optužuju drugu stranu ... prikaži još! da im se to namješta , u čemu je vaš problem pa mi komentar ne objavite
Koji romantični članak o “mangupu iz naših redova” da je slučajno mangup iz HDZ ovih redova članak bi bio uuuuuuuuuuuuu jako drugačije intoniran, vadila bi se djigeeica rastavljao na sastavne djelove i vrištalo o kriminalu HDZ a u naslovniacama. Kad ... prikaži još! je Možemo u pitanju …..
Samo drugarska kritika mali clancic gotovo afirmativan o čovjeku koji je eto malo zastranio a krimen glavnoga je samo jel je potpisao.
A kad Plenkovic ni ne potpise rastavlja ga se traže ostavke ….
Licemjerno jako licemjerno
Pandžiću ti jako dobro znaš da u Gradu nema Tomaševićevih službenika i da nitko živ u Gradu Zagrebu neće povjerovati da je Tomašević povezan sa Pripuzom i Sliškom ( ovaj direktor je povezan s njima i sigurno ima neke stare ... prikaži još! veze u gradu). U to ne vjeruju niti oni koji javno guraju takvu priču. Potpisao je Plenkovićć masu uredi, odluka, proračuna za sredstva koja je netko niže u hijerarhiji otuđio pa nikada nisi osobno prozivao premijera.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koga sam uvrijedio pa niste objavili moj komentar , pa vi ste postavili taj članak o aferi nisam ja, ja samo govorim kako nastupa koalicija lijevih opcija ,oni staju jedni iza drugih i daju punu podršku ,a optužuju drugu stranu ... prikaži još! da im se to namješta , u čemu je vaš problem pa mi komentar ne objavite
Koji romantični članak o “mangupu iz naših redova” da je slučajno mangup iz HDZ ovih redova članak bi bio uuuuuuuuuuuuu jako drugačije intoniran, vadila bi se djigeeica rastavljao na sastavne djelove i vrištalo o kriminalu HDZ a u naslovniacama. Kad ... prikaži još! je Možemo u pitanju ….. Samo drugarska kritika mali clancic gotovo afirmativan o čovjeku koji je eto malo zastranio a krimen glavnoga je samo jel je potpisao. A kad Plenkovic ni ne potpise rastavlja ga se traže ostavke …. Licemjerno jako licemjerno
Gdje su mi komentari???
Pandžiću ti jako dobro znaš da u Gradu nema Tomaševićevih službenika i da nitko živ u Gradu Zagrebu neće povjerovati da je Tomašević povezan sa Pripuzom i Sliškom ( ovaj direktor je povezan s njima i sigurno ima neke stare ... prikaži još! veze u gradu). U to ne vjeruju niti oni koji javno guraju takvu priču. Potpisao je Plenkovićć masu uredi, odluka, proračuna za sredstva koja je netko niže u hijerarhiji otuđio pa nikada nisi osobno prozivao premijera.
Možemovci...bez stida srama i morala.,.