Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ante Pavelić sigurno nije pio 20 krigli piva na dan, koliko znam on uopće nije pio, znam i to da je bio vrlo pismen i da je napisao vrlo kvalitetnu knjigu. Međutim, ustaše ne postoje već gotovo 80 godina, drugi ... prikaži još! svjetski rat je davno završio, nema više Hitlera, Staljina, Mussolinija i drugih zločinaca, prema tome manite se više ustaša i partizana, okrenite se budućnosti.
prestanite nas gušiti s ovim zločincem,koji nam klinac dajete informacije o idiotu bolesniku,zločincu hercegovcu kao što su mnogi u našoj povijesti i sadasnjosti.Hercegovci su otrov za hrvatski narod
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ante Pavelić sigurno nije pio 20 krigli piva na dan, koliko znam on uopće nije pio, znam i to da je bio vrlo pismen i da je napisao vrlo kvalitetnu knjigu. Međutim, ustaše ne postoje već gotovo 80 godina, drugi ... prikaži još! svjetski rat je davno završio, nema više Hitlera, Staljina, Mussolinija i drugih zločinaca, prema tome manite se više ustaša i partizana, okrenite se budućnosti.
pa ako je članak o paveliću zasto ne komentirat sta bi ti vikao za dom,?
kukavica zločinac i pijančina
prestanite nas gušiti s ovim zločincem,koji nam klinac dajete informacije o idiotu bolesniku,zločincu hercegovcu kao što su mnogi u našoj povijesti i sadasnjosti.Hercegovci su otrov za hrvatski narod
Da se barem nije ni rodio taj izdajica hrvatskog naroda.
on hrvat nije
pokoj mu viječni, laka mu zemlja, čuvali ga anđeli, sretna mu misa zadušica zbog njega stepinac neće biti nikad svetac
neka ga u madridu da je i on isao ubleiburg ne bi se proveo dobro, zato ga je udba 57 pronasla , zločinac
.…..m mu se na grob u Madridu