Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kao povijesna osoba isus je vrlo vjerojatno postojao. izjave svjedoka treba uvjek uzimati sa dozom opreza. psihologija nas uci da mi ljudi vrlo rado dopunjavamo price i popunjavamo rupe u njima. cesto sam se sretao sa svjedocima i iskustvo me ... prikaži još! je naucilo da je njima vrlo lako i jednostavno manipulirati. policijski istrazitelji uvjek se instruiraju da nesmiju postavljati sugestivna pitanja jer je time lako navesti svjedoke da"vide"i ono sto se nije dogodilo
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I danas postoje žive osobe koje se zovu Isus i Kristijan i John Smith i Muhamed.
kao povijesna osoba isus je vrlo vjerojatno postojao. izjave svjedoka treba uvjek uzimati sa dozom opreza. psihologija nas uci da mi ljudi vrlo rado dopunjavamo price i popunjavamo rupe u njima. cesto sam se sretao sa svjedocima i iskustvo me ... prikaži još! je naucilo da je njima vrlo lako i jednostavno manipulirati. policijski istrazitelji uvjek se instruiraju da nesmiju postavljati sugestivna pitanja jer je time lako navesti svjedoke da"vide"i ono sto se nije dogodilo
Na ovakav način može se dokazati i da je Anakin Skywalker povijesna ličnost.
I danas ima ljudi koji se zovu Jezuš Kristuš i hodaju zemljom
Na ovakav način može se dokazati i da je Anakin Skywalker povijesna ličnost.